Rafał Ż.
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 16 Galerie - 11
- 17
|
Witam!
Miał być dzień, a wyszły cztery ze względu na jakąś awarię na fotosiku - nie mogłem wgrać zdjęć, sorki. Dodatkowo gdzieś mi wcięło zdjęcia z oklejania kadłuba, więc są od razu gotowego.
W pierwszym rzędzie zdjęcia szczegółów i pasowanie elementów. Osiąga to stany słabo średnie ;) Ja więcej nie potrafię zdziałać. Jedyna rzecz, z której jestem w pełni zadowolony, to wloty powietrza do silników - wydaje mi się, że wyszły naprawdę ok.
Ja wykonałem je w takiej kolejności: dokleiłem oprofilowanie cz.18, 19 i 20 do kadłuba, skleiłem razem poszycie wewnętrzne cz.22 z wręgą wentylatora cz.23., wkleiłem taki zespół do kadłuba, całość okleiłem poszyciem zewnętrznym cz. 21. Mam nadzieję, że komuś się przyda taki opis.
Poszycie dysz silnika cz. 14 musiałem rozciąć na dwie części (w miejscu, które będzie zasłonięte cz. 36, pomiędzy dwoma kreskami), bo nie trzymały obwodu, były za duże.
Na dziś tyle. Mam już sklejone usterzenie poziome, więc kolejne zdjęcia wkrótce :)
Pozdrawiam!
--
Hangar:
TS-11 ISKRA
Gotowe:
1.Hurricane 2.P11c 3.Albatros 4. Ansaldo 5.PZL-38 WILK 6.F1 Ford B190 7.F-14 Tomcat
|