konradus
satrapa ;>
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
wasia napisał:
> Czy jest jakaś opcja aby te miniaturki się wyświetlały? Ponaprawiałem większość swoich galerii
> przerzucając zdjęcia na googledrive i po paru dniach taka niespodzianka :(
Jeśli Renata (El Comandante) tak pisze (post wyżej podaje konkretne, techniczne wyjaśnienie), to znaczy, prawie na pewno na 100%, że tak niestety jest, czyli w skrócie - problem jest po stronie google drive, a nie naszej i jest to po prostu zbieg okoliczności. Rozmawialiśmy dużo o tym co się stało, sami zasugerowaliśmy się na początku zbieżnością dat i wydarzeń, tzn. włączeniem na naszym Forum SSLa (certyfikat bezpieczeństwa) i tym że w tym samym czasie (prawie, bo po włączeniu zabezpieczeń 8 stycznia jeszcze dzień, dwa fotki z google drive były widoczne i według mojej wiedzy przestały być widoczne ok. 10/11 stycznia). Niestety. Co nie znaczy, że przechodzimy nad tym do porządku dziennego i nie będziemy szukać jakiegoś rozwiązania. Tyle mogę powiedzieć dzisiaj.
W związku z tym mam prośbę, chciałbym się dowiedzieć czy na innych forach lub witrynach też jest taka sama sytuacja jak u nas z fotkami udostępnianymi z google drive - tzn czy od kilku dni się nie wyświetlają, a może gdzie indziej nie ma takiego problemu? W takim przypadku tym bardziej będziemy mieli nad czym myśleć... Dlatego proszę, dajcie znać, jeśli ktoś coś wie, to niech tu o tym napisze. Dziękuję z góry.
pozdr,
k.
|