Kedzier
Na Forum: Relacje w toku - 1 Relacje z galerią - 8 Galerie - 7
- 1
|
Czesc,
Sprzedaję swoje wyposażenie biurka - organizer oraz stojak:
Organizer zaprojektowany i zrobiony przeze mnie ze sklejki 3mm. Priorytetem była dla mnie funkcjonalność, więc estetyka zeszła na drugi plan :) Całość wypalana laserem i klejona na wikol. Całość nie była lakierowana, na życzenie mogę jeszcze całość polakierować bezbarwnym lub palisandrem.
Główne cechy:
-3 przegrody różnej wysokości na narzędzia
-2 płytkie oraz 1 głęboka kuweta z możliwością powieszenia na różnej wysokości (jak dobrze poszukam to znajdą się jeszcze ze dwie kuwety, które można zaczepić np. po bokach)
-1 półka na chemie
-4 polki np. na papiery ścierne, tekture itp.
-uchwyt + hak na miniszlifierke Proxxon Micromot 50/E
-listwa na wiertła i frezy dla w/w miniszlifierki
-miejsce na mate A3 Olfy na blacie, oraz miejsce na wsunięcie drugiej pod organizer.
Wymiary:
szerokość 48cm (50 w górnej części ze względu na hak)
wysokość 37cm
głębokość 41,5 cm
Cena 150zl. Ze względu na wielkość oraz delikatność preferuje odbiór osobisty w okolicy Wrocławia, Zielonej Góry lub kiedyś na jakiejś wystawie modelarskiej :)
Narożny stojak na farby - tu również sklejka 3mm, ciecie laserem oraz klejony wikolem, nielakierowany.
Pomieści w sumie 71 farb (+ew. 12 dodatkowych Vallejo w wolnych przestrzeniach w górnym rzędzie):
-13 butelek Vallejo
-30 słoiczków Tamiya/Gunze (lub mniejszych, jak np. Humbrol)
-17 sloiczkow Pactra (lub Vallejo)
-11 małych butelek Tamiya
Nie był przewidziany na całą kolekcję farb, jedynie na te które używałem przy aktualnie klejonym modelu, alby były 'pod ręką'.
Wymiary:
szerokość, głębokość 25cm
wysokość 37cm
Cena 50zl + ew. koszty wysyłki
Pozdrawiam
|