ABC PROJEKTOWANIA   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Nauka projektowania przy wykorzystaniu różnych programów, doskonalenie technik i tricków związanych z projektowaniem modeli kartonowych. Zrób To Sam - czyli samodzielne projektowanie dodatkowych elementów. Rozwijanie siatek brył. Zmiana kolorystyki, powiększanie i zmniejszanie.

Uwaga! W tym dziale nie wpisujemy postów: "kartonowych", relacji z budowy (dopuszczalne relacje z procesu projektowania). Informacje o programach wpisujemy wyłącznie w zakresie bezpośrednio związanym z konstruowaniem modeli kartonowych.

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 5 z 5Strony:  <=  <-  1  2  3  4  5 
16-03-25 23:38  Odp: [model] Przyczepka towarzysząca dla czołgów TK-3/TKS
marcinbielarz   

Ja tematem przyczepki zainteresowałem się tydzień temu, cieszę się, że udało się to naprostować, nawet mimo 14 lat od premiery modelu. Co do samego projektu modelu może być on dla Ciebie tylko powodem do dumy. Temat niszowy, doskonale zrealizowany, pięknie pasuje do modelu TK-3, same plusy. Tym bardziej, że tak jak wspomniałeś robisz to całkowicie pro bono. Nawiasem mówiąc gdyby nie ten model dalej bym żył w przekonaniu, że przyczepka była całkowicie stalowa :)

16-03-25 23:41  Odp: [model] Przyczepka towarzysząca dla czołgów TK-3/TKS
Wojciech Cięciwa   

Bo wersja stalowa TEŻ była :)

--
Zakład doświadczalny i biuro projektowe - ZAMKNIĘTE bezapelacyjnie do odwołania.

17-03-25 00:03  Odp: [model] Przyczepka towarzysząca dla czołgów TK-3/TKS
Jaroslav 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 3
Galerie - 10

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

To nie do końca tak.... 14 lat temu to był zaprojektowany a udostępniłem stosunkowo niedawno.
Brytyjskie i francuskie przyczepy były blaszane ale z tego co wtedy się z Wojtkiem doszukaliśmy wiele wskazywało na to,że polskie miały też skrzynie drewniane.

--
GG 6801515

17-03-25 00:03  Odp: [model] Przyczepka towarzysząca dla czołgów TK-3/TKS
marcinbielarz   

Zgadza się, już się dokształciłem :D Wojtku napisałeś, że modele są u Ciebie. Jakbym mógł prosić namiary na Twoją stronę, forum, fb, dysk czy gdzie to tam publikujesz :) Z góry dzięki

17-03-25 01:13  Odp: [model] Przyczepka towarzysząca dla czołgów TK-3/TKS
Wojciech Cięciwa   

Tak, część modeli otrzymałem z prośbą o to aby je udostępniać, żeby wraz ze śmiercią autora nie 'zaginęły'.
Jestem obecne na 100% przekonany, że jak tylko zostanie udostępniony link, to 'hieny' się rzucą żeby pobrać te pliki.
Niech im idzie na zdrowie ...
W tym samym miejscu chciałem zamieścić modele MBA ale nie wiem jaki ostatecznie jest ich status.

LINK

To było jedno, a drugie (to już w zasadzie w całości 'moje') jest TUTAJ

Przyjemnego przeglądania.
Pytania albo tutaj albo na maila.

--
Zakład doświadczalny i biuro projektowe - ZAMKNIĘTE bezapelacyjnie do odwołania.

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 5 z 5Strony:  <=  <-  1  2  3  4  5 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024