Astra28
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 2 Galerie - 8
|
Witam wszystkich serdecznie.
Dziś zarejestrowalem się na tutejszym forum. Na codzień zajmuję się grafiką komputerową w firmie związanej z poligrafią. Stąd moja "wiedza" :)
Corela znam od wersji 2.0 hiehiehie malo kto pewnie jeszcze to pamięta. Z doświadczenia wiem, że Corel bardzo się przydaje Kartoniarzom, więc chętnie pomogę każdemu kto ma z nim klopoty. Postaram się (oczywiście w miarę wiedzy i wolnego czasu) odpowiedzieć na każde pytanie związane z tym programem jak również z zagadnieniami związanymi z PhotoShopem (skanowaniem, obróbką fotek, "ucywilizowaniem" zdjęć Waszych modeli).
Obecnie mam zamiar popelnić GAZ-a 69M z MM ... ale powiększonego o 50% wlaśnie z wykorzystaniem Corela (wszystkie części poskanuję, powiększę, narysuję w Corelu i druknę na laserku na bialym kartonie, potem klejenie i malowanie). Może pokuszę się o przeróbki (otwierane drzwi, maska, tylna klapa, ruchoma szyba, zdejmowana plandekai może jeszcze coś tam pokombinuję), ale to wszystko jeszcze zobaczymy jak będzie.
Póki co zapraszam do dopisywania się, albo z pytaniami, albo z odpowiedziami ... może i ja dowiem się dzięki temu czegoś nowego :)
--
Pozdrawiam cieplutko wszystkich. Astra28 - Niech karton będzie z Wami :-)
W pracy robię TO, a w domu TO. Moje projekty za FREE
Zapraszam Czechofilów Czeskie klimaty okiem Polaka
|