Chopin
Na Forum: Relacje z galerią - 1 Galerie - 48
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
Arek bo Wojtka trzeba kopać w zadek i ciągnąc za uszy, bo inaczej się chłop nie zmobilizuje...
A co do plebiscytu:
- PZInż 322 - weryfikacja, rozwinięcie i rysunki montażowe (3) -> testowo skleił Jaroslav i uwagi Ci przesłał. Instrukcja z numerkami i temat zamknięty.
- PZInż 152 - weryfikacja, rozwinięcie i rysunki montażowe (1) -> zbierz wszystko do kupy, uzupełnij o brakujące części i jak wyżej.
- PZInż 342 - dokończenie, rozwinięcie i rysunki montażowe -> tu jesteś jeszcze w czarnej życi ze wszystkim, nie ucieknie.
- elektrownię czołgową EC-1 - weryfikacja, rozwinięcie i rysunki montażowe (2) -> w wolnej chwili. Na razie i tak nie ma do czego tego podpiąć, bo 152 i tak leży i kwiczy.
- jaszcz amunicyjny dla Starachowickich armat plot - weryfikacja, rozwinięcie i rysunki (2) -> przecież to jest prawie gotowe, i może tylko kilku kresek brakuje, które zresztą Jaroslav skorygował. Na moje oko w tydzień rzetelnej pracy ogarniesz.
I -> ex aequo PZInż 152 i PZInż 322
II -> jaszcz amunicyjny dla Starachowickich armat plot
III -> PZInż 342
IV -> elektrownię czołgową EC-1
I nawet nie myśl o jakimkolwiek nowym projekcie, dopóki tych nie skończysz...
--
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
|