Chopin
Na Forum: Relacje z galerią - 1 Galerie - 48
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
... Pan Bohdan Wasiak używał komputerowych technik do nanoszenia malowania na swoje modele?
Mając chwilkę czasu, w związku z drobnym przestojem technologicznym przy innym komercyjnym projekcie (puszę troszkę farby i powiem, że będzie można, prawdopodobnie skleić sobie model komercyjny z moją politurą ;-) ), a będąc w fazie koncepcyjnej, z projektem z innej branży ;-) Pozwoliłem sobie zabrać się za coś, co na pewno nie przyniesie mi najmniejszych profitów, po za satysfakcją, że mam model w malowaniu, które bardzo chciałem mieć, a na które nie mam co liczyć u wydawców ;-P Jest to też kolejna wprawka przed dużym zadaniem jakim będzie przerobienie B-25 na wersję z rajdu Doolittle'a.
Klasycznie zaczynamy od prostej zagadki ;-) Co wziąłem na tapetę jako kolejny face lifting
Dla utrudnienia dodam, że będzie to całkowita zmiana kamuflażu i oznaczeń ;-) Jak padnie prawidłowa odpowiedź, zmienię tytuł wątku ;-)
Pierwsze koty za płoty i idzie całkiem przyzwoicie. Jest kilka nieścisłości i niedokładności ale do opanowania bez szkody dla sklejalności (tak mi się przynajmniej wydaje). Jak jest w rzeczywistości, wyjdzie w praniu, gdy ktoś będzie to próbował skleić ;-)
PS: Brakujące obrazki można odnaleźć w tej galerii >>>klik<<< .
--
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Post zmieniony (16-09-21 20:23)
|