Chopin
Na Forum: Relacje z galerią - 1 Galerie - 48
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
Kompletnie nie mogę się połapać jak poskładać wózki do kupy. Za sam platformę się nawet nie zabierałem. Zawsze w pojazdach zaczynam od podwozia :P żeby mięć na czym nadwozie potem oprzeć :P
Same koła luzik, tu problemów nie ma, ale przy konstrukcji wózków to niewiem nawet jak pewne elementy formować, np.: komplety cz1 i cz2, jak rozwiązać konstrukcje cz9. bo na rysunku jest to niezbyt wyraźne (domyślam się, że jest to bardzo proste, ale już kiedyś pisałem, ze "kolejarzem" nie jestem i nie znam się kompletnie na tych konstrukcjach), jak i gdzie umiejscowić elementy cz9g i cz5?
Nie odbieraj tego Sas jako gromienia czy "podjazdu". Porostu ja bez instrukcji obrazkowej niewiele potrafię zdziałać. A już w szczególności gdy nie jestem w temacie (ja lotnik :P ). Na stare lata mi odbiło i wymyśliłem sobie, ze skleję cos kolejowego. Na domiar złego rzuciłeś ciekawy temat. No i masz babo placek: mam fajny model, ale niewiem jak go skleić?
I na koniec mam jeszcze pytanko: pokazywałeś kiedyś rysunki platformy z budką hamulcową. Czy do tego modelu da się cos takiego zamontować?
--
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
|