Chopin
Na Forum: Relacje z galerią - 1 Galerie - 48
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
OK. Mam oficjalne potwierdzenie, że w stosunku do poprzedniego roku, zasady wstępu na teren WSOWL się nie zmieniły.
Czyli dla przypomnienia:
Dla osób wchodzących na teren obiektu będą przygotowane identyfikatory, z dwuczęściowym blankiecikiem. Na jednej części proszę wpisać imię i nazwisko, ewentualnie nick forumowy, na drugiej, która pozostanie na biurze przepustek tylko imię i nazwisko. Przy opuszczaniu terenu szkoły zwracamy identyfikator.
Będzie możliwość , tak jak było obiecane wjazdu samochodem, celem dostarczenia modeli, pod samo wejście do budynku.
W celu wjazdu na biurze przepustek otrzymacie blankiet ( również dwuczęściowy), na którym należy wpisać numer rejestracyjny samochodu i ewentualnie telefon kontaktowy. Większa część blankietu "wjeżdża" z Wami, węższa pozostaje na biurze. Na odwrocie blankietu jest schemat dojazdu pod budynek dydaktyczny, w którym jest wystawa.
Część samochodów w ciągu dnia będzie mogła zaparkować na terenie Uczelni na parkingu koło basenu, wtedy przepustkę proszę położyć na podszybiu.
Samochody, dla których ewentualnie zabraknie miejsca będą musiały zaparkować na parkingu zewnętrznym , lub na okolicznych uliczkach.
Proszę tylko zwrócić uwagę na fakt, że na odcinku ul. Czajkowskiego w pobliżu wjazdu na teren jednostki jest zakaz zatrzymywania i postoju i straż miejska niech nie ma z Was pożywienia
Jeżeli coś by się miało zmienić, będziemy informować na bieżąco.
--
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
|