konradus
satrapa ;>
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
Od kliku dni działa kalendarz w formie graficznej. W zasadzie kalendarze są trzy, choć jednocześnie wyświetlane:
1. niebieski - Konkursy, wystawy, festiwale
2. zielony - Spotkania grupowe
3. brązowy - Inne wydarzenia: pokazy lotnicze, zloty pojazdów militarnych i żaglowców, rekonstrukcje historyczne itp.
Pierwszy z nich będę na razie prowadził sam, w oparciu o wątki zamieszczane w tym dziale Forum.
Drugim zajęli się już Koledzy ze Sjesty, GEKO, WLKP, PIWKa, LKMD i mam nadzieję, że niedługo dołączą pozostali ;)
Trzeci... no właśnie. Wpisałem kilka wydarzeń, zapowiedzi popularnych imprez militarnych, lotniczych, ze trzy informacje o rekonstrukcjach historycznych itp.. Nie wiem jednakże czy uda mi się wyłapać informacje o wszystkich takich imprezach. Wiem, że wiele osób śledzi takie informacje, jeździ na pokazy, inscenizacje historyczne, uczestniczy czynnie w grupach rekonstrukcyjnych... może ktoś chciałby uczestniczyć również w prowadzeniu naszego kalendarza? Jeśli tak, to bardzo chętnie udostępnię mu możliwość dodawania takich informacji :) Wymagane są jedynie chęci i umiejętność posługiwania się kalendarzem Googla, ponieważ właśnie z niego korzystamy. Dodawanie informacji jest bardzo proste, a jak to robić pisałem już w wątku
Kalendarz graficzny - dodawanie informacji o spotkaniach grupowych. Tak więc, jeśli ktoś chciałby uczestniczyć czynnie w prowadzeniu kalendarza - zapraszam :) Wystarczy zgłosić mi to w tym wątku, potwierdzić jednocześnie, że mail z profilu jest związany z Waszym kontem Google lub wskazać inny. Te informacje można wysłać do mnie już mailem, jeśli ktoś nie chce tego robić publicznie bo ma np. ukryty swój mail w profilu, ale o zgłoszenie poproszę jednak tu w wątku.
pzdr,
k.
|