Halogen
Na Forum: Galerie - 1
|
Akra jesteś chorym z nienawiści człowiekiem nie rozumiejącym co się do ciebie pisze - po raz kolejny zalewasz forum nienawistnym jadem, bo ci napisałem po raz kolejny prawdę. Twoje porównania są żałosne i płytkie, ale świetnie pokazują jakim jesteś człowiekiem.
Lelum Polelum słabo ci idzie ten mentorski ton - zwróciłem uwagę na coś co ma miejsce od bardzo dawna na forum, użyłem określenia "ormowcy" forumowi nie po to, aby kogokolwiek obrazić tylko po to, a by pokazać czujność tych osób, ale tylko w zwracaniu uwagi wybranym najczęściej nowym uczestnikom forum - warto może się dopytać o co konkretnie chodzi piszącemu, a nie od razu wpisywać takie teksty jak zrobił Akra i Ryszard.
Dziwne, że jakoś nikt nie poucza Akry, że tekst który wyprodukował ponownie pod moim adresem to stek chamskich pomówień - nie widzisz Lelum Polelum dysproporcji między moimi zasadnymi uwagami, a tymi nienawistnymi wpisami Akry ?
Jeżeli Akra i Ryszard mogą bez dopytania wysnuwać jakieś z czapy zarzuty nowemu uczestnikowi forum to dlaczego ja nie mogę zwrócić uwagi na to, że się po prostu mylą.
|