mirosław
Na Forum: Galerie - 3
|
Cytat: Bez wątpienia potrzebny Ci dobry psychiatra, ale przecież tutaj go nie znajdziesz
Trzeba być dobrym, żeby zasłużyć... Dobry: - psychiatra, neurochirug, reumatolog, neurolog, ortopeda, rehabilitant; nawet okulista. Albo np. podolog (od koślawości stóp). Życzliwi ludzie za darmo i pomimo wszystko. W takim razie przepraszam, że się wpisałem, choć proponuję zostawić, nie usuwać o mojej marności, żeby przestrzec innych.
Post zmieniony (16-03-19 11:06)
Jeśli chodzi o psychiatrów byłem w sumie w życiu u pięciu, z tego cztery kobiety, psychologów jeśli uwzględnić badania w szpitalu przy okazji - cztery kobity. W poradni zdrowia psychicznego, jeśli się przejdziecie, to tam gabinet psychologa jest zaraz obok psychiatry, z mojej obserwacji służy to przyklepaniu tego co psychiatra wymyśli i tyle komentarza. Leczenie psychiatryczne, moim zdaniem to skasowanie motywacji do czegokolwiek w życiu, w młodym wieku nieraz daje pozytywne efekty i człowiek wyjdzie z dołka, ale nie dna. U mnie jest tak, że jeśli mam zwłaszcza ważną wizytę u lekarza, to prawie zawsze jest to porażka i...
Jeśli chodzi o uwagi Korsarza, typu - składanie długopisów, to
napiszę w tym miejscu, że pamiętam cały czas, jak wiele lat temu, jak jeszcze nie miałem internetu, tylko czasem chodziłem do biblioteki, on raz napisał o projektowaniu modeli (chodziło o rendery jakiegoś działa samobieżnego), że "skoro ktoś to potrafi, to znaczy, że można się tego nauczyć".
Nie każdy może, nie każdy da radę, nie w rozsądnym czasie; nie do akceptowalnego poziomu, na którym da się na tym zarabiać. Wreszcie - na pewno nie jeśli jest pacjentem poradni psychiatrycznej, albo w ogóle choruje na coś przewlekle.
Post zmieniony (09-05-19 06:42)
|