Winek
Na Forum: Relacje z galerią - 8 Galerie - 16
- 10
|
Witam Kolegów ponownie po dłuższej przerwie.
Nie chcąc zaśmiecać, ani odgrzebywać ukończonych relacji i starych galerii moich modeli, pragnę dokonać osobistej aktualizacji „bieżącego życiorysu”.
W dniach 04-06.09.2015 r. odważyłem się uczestniczyć w Grand Prix „Małego Modelarza”, mając świeżo sklejony B-17. Niejako przy okazji zabrałem również PZL P-11c i ORP „Kraków”. Wszystkie 3 modele zgłosiłem do Mistrzostw Polski Modeli Kartonowych.
Mały monitor rzeczny zginął wśród większych, i muszę przyznać pięknie sklejonych, okrętów, statków, żaglowców i innych pływadeł. Zajął jednak zaszczytne 6 miejsce, z czego jestem bardzo zadowolony.
Samoloty chyba bardziej przypadły go gustu Komisji sędziowskiej, bo zdobyły kilka nagród, czym pragnę się Kolegom pochwalić.

Jest to dla mnie ogromne wyróżnienie, zwłaszcza, że jeszcze rok temu sklejałem modele jedynie w domowym zaciszu.
Za namową świeżo poznanych przez nasze Forum Kolegów modelarzy z Trójmiejskiego Pikniku Modelarskiego wybrałem się na pierwszą w życiu imprezę modelarską do Szczecina – Paprykarz’2014, gdzie uzyskałem pierwsze wyróżnienia.
Dziękuję z tego miejsca moim inspiratorom za doping i wsparcie w działalności modelarskiej oraz życzę im najwyższych laurów na wszelkich imprezach modelarskich.
Pozostałym Kolegom Forumowiczom również.
--
Pozdrowienia dla wszystkich
Winek (WiesławK)
|