KARTON CAFÉ   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Miejsce na rozmowy o rzeczach niekoniecznie związanych z modelarstwem kartonowym, tzw. "rozmowy kanapowe", ciekawostki, humor itd. Tu można się poznać lepiej i pogawędzić ze sobą.

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
22-06-25 15:23  Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
tomciopaluch 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Galerie - 1

Witam

Tak się z ciekawości chciałem spytać, ile dziennie godzin spędzacie na klejeniu modeli? Ja obecnie nie pracuje także mam sporo czasu więc od południa tak do 20.00 siedze i lepie.

--
Pozdrawiam

Tomasz

Ukończone modele:

Me-109 Trop

23-06-25 09:55  Odp: Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
Lukee 

* Zablokuj...

;-)

23-06-25 11:45  Odp: Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
stary 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5
Galerie - 1

- 2

Jakby za to była pensja to bym prócz dniówki robił nadgodziny ;-)

--
Ukończone
HMCS AGASSIZ
Okręt WOP
Holownik portowy
KOMINTERN ciągnik gąsienicowy
Jacht motorowy WITEK

23-06-25 13:15  Odp: Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
tomciopaluch 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Galerie - 1

Ja się pytam tak jak napisałem z ciekawości, bo chciałem wiedzieć czy nie przesadzam ;) Ale mam dużo czasu to lepie... Zresztą nie pije, nie pale, nie biore narkotyków także musze mieć jakąś rozrywke. ;)

--
Pozdrawiam

Tomasz

Ukończone modele:

Me-109 Trop

24-06-25 10:51  Odp: Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
Lukee 

No, z tą deklaracją o narkotykach to bym uważał... ;-) Kleisz czyli wciągasz budzia albo przynajmniej opary BCG :-D

A odnośnie czasu to kiedyś poświęcałem na to około 2-3 godzin co kilka dni no chyba, że czas gonił przed wystawą ale nigdy się nie spinałem na zabój. A obecnie... no cóż, obecnie to nie mogę się zmusić by dwa segmenty modelu skleić co to już są przygotowane od dwóch tygodni... ;-)

24-06-25 15:03  Odp: Ile dziennie godzin siedzicie przy lepieniu modeli kartonowych?
tomciopaluch 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Galerie - 1

No kleje butaprenem i szewskim ale bez przesady, wietrze porządnie pokój. W żywności jedzonej przez nas jest cała masa chemii a nikt się tym w ogóle nie przejmuje. ;)

--
Pozdrawiam

Tomasz

Ukończone modele:

Me-109 Trop

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024