KARTON CAFÉ   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Miejsce na rozmowy o rzeczach niekoniecznie związanych z modelarstwem kartonowym, tzw. "rozmowy kanapowe", ciekawostki, humor itd. Tu można się poznać lepiej i pogawędzić ze sobą.

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 4 z 6Strony:  <=  <-  2  3  4  5  6  ->  => 
17-01-25 18:57  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Chopin 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Oj kacapskie onuce... Jedyny prawilny klej do papierowych modeli to Butapren OBT III, a nie te wasze wydumki ze sklepów z pasmanteria i pizdrygami dla kobiet...

--
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.

17-01-25 19:55  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
szad 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 5
Galerie - 17

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

- 3

Jaka kartka? Zostawcie bristola. Jemu wolno!

brystol jest gupi! lalalalaala!

18-01-25 10:49  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Krakus 

Na Forum:
Galerie - 9

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 2

Tak, jemu wolno, nie wiem dlaczego? Dawniej, gdy ktoś podpadłby w ten sposób, dostałby wilczy bilet...

18-01-25 10:57  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
szad 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 5
Galerie - 17

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

- 3

Krakus
To sie nazywa tolerancja, nie Ty jesteś Sefem i nie Ty decydujesz na co Boss przymknie oko.

18-01-25 22:26  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Lukee 

No i jak? Brystolku? Może być?

19-01-25 07:55  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Brystol 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 6
Galerie - 25

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 2

....może być ? ..

Może być, i inaczej też.

Panowie Forumowicze Tu Zaglądający !

Powtórzę po raz kolejny:

Jest mi całkowicie obojętne, kto, jak i czym, i jak swój wyrób nazywa.

Już w pierwszym wpisie zaznaczyłem, że chodzi mi nikczemnie o karczemną awanturkę, who is who.

Chowam się do mojej szczurzej dziury podglądając przez rolnetke ewentualne dalsze turbulencje

A ci z Panów Szanownych Forumowiczów , którzy na serio biorą moje bierdoły, dając się wciągnąć w debilne dysputy , tu w tej milusiej Cafejce, sami są sobie winni.

--
brystol jest gupi! lalalalaala!

Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt

Post zmieniony (19-01-25 07:55)

20-01-25 20:15  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Rafael 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 6
Relacje z galerią - 12
Galerie - 6

- 2

Wiecie co? Ja to już kompletnie nie rozumiem. Poprosiłem, przeedytowałem, bo skargi dostaję o różne nieparlamentarne wpisy. I widzę wpis Ryszarda. Więc zapytam jeszcze raz - czy Ryszardzie czytałeś regulamin forum na którym się udzielasz i który zaakceptowałeś? W szczególności polecam pkt. 7c. To jest ostrzeżenie, nie tylko do Ciebie, ale każdego innego uczestnika forum. Wybaczcie, fajnie jest, ale poziom trzeba trzymać, a jak ktoś nie potrafi, to może powinien jednak dwa razy przeczytać to, co zamierza wysłać do publicznego czytania, bo "Pamiętaj, że to, co piszesz i jak to robisz, świadczy o Tobie"...
EOT

--
Pozdrowienia
Rafael
LSM member ;)

Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta.
Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz.
Kat

20-01-25 20:52  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Jaroslav 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 3
Galerie - 10

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Rafał, To jest "Karton Cafe".... Olej to, niech sobie chłopaki pogadają... W porównaniu do innych *for/forów/forumów (*niepoprawne skreślić)tematycznych, to tu jest Brachu naprawdę grzecznie i z kulturą...
I nikt nikomu matki nie ru..a \m/
...Ech szkoda gadać, sam wiesz co się potrafi w sieci wyprawiać ;P
Nie dajmy się też zwariować z cenzurą...
Uwierz mi, że nastolatki znają takie teksty, że ja, jako 40-latek z trudnej dzielnicy bywam w szoku idąc koło szkoły....

--
GG 6801515

Post zmieniony (20-01-25 20:54)

20-01-25 21:18  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
Rafael 
moderator

Na Forum:
Relacje w toku - 6
Relacje z galerią - 12
Galerie - 6

- 2

Jarek, ale sam rozumiesz, iż fakt, że generalna większość zna i posługuje się takim językiem, nie legitymuje jego używania w każdym miejscu? Jakoś na Wiki go nie widać, na stronach urzędów również, jak i na portalach informacyjnych. Skoro to jest nasze wspólne forum, to dbajmy o nie i nie róbmy z niego śmietnika... Serio, ludzie którzy tutaj zaglądają, niekoniecznie się udzielając, zwracają na takie rzeczy uwagę. Też święty nie jestem, tez mi się wyrwie, szczególnie za kierownicą, ale pilnuję się od zawsze, aby takich słów nie używać przy moich dzieciach i przy kobietach. Tak zostałem wychowany i uważam, że dobrze. I boli mnie, serio boli, jak słyszę na ulicy, na każdym kroku, język godny rynsztoka...

--
Pozdrowienia
Rafael
LSM member ;)

Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta.
Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz.
Kat

20-01-25 21:26  Odp: Malowany, ale dno w standardzie, abo standard, ino dno malowane.
GrzechuO   

To, "że nastolatki znają takie teksty, że ja, jako 40-latek z trudnej dzielnicy bywam w szoku idąc koło szkoły" jest efektem "Olej to, niech sobie chłopaki pogadają".

--
Pozdrówka

GrzechuO

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 4 z 6Strony:  <=  <-  2  3  4  5  6  ->  => 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024