Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 6 Galerie - 25
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie, wieje tu nudą, no to może przydałaby sie jakaś karczemna awanturka, ale kulturalna !!!, bo tu dzieci zaglądają !!!
Panowie, jednym z wielu objawów ostrego ataku papierowego bierdolca ( nazywanego tu dalej jako PB) są zaburzenia
postrzegania realnej rzeczywistości, zarażony ma omamy i urojenia oraz zaburzony tok myślenia.
U zarażonego fałszywy odbiór rzeczywistości prowadzi do dziwacznych i nieuzasadnionych sytuacją zachowań i stwierdzeń np
"standard plus" "standard waloryzowany"
Próby sprowadzenia zarażonego do rzeczywistej rzeczywistości, mogą wywołać u niego napady pieniaczej agresji, gdyż jego przekonań
nie można zbić żadnymi racjonalnymi i logicznymi argumentami.
Próby takie mogą wywołać na plan innych zarażonych z takimi samymi omamami, staną oni murem za tym pierwszym zarażonym.
Panowie, wiem cuś o tem, bo PB zaraziłem sie w wakacje roku 1964, od tamtej pory przeszedłem przez wszystkie fazy tej choroby,
obecnie jestem na szczęscie w fazie ostatniej, i mam wszystko w depozycie
,)))
PS
PB mnoży standardy, ty masz swoj standard, on ma swój standard, ja mam swój standard, wy macie swój standard , on, ona oni mają swoj standard.
-no i kij ci do tego, stary zwisie, won od mojego standardu !!!
wszystko pomalowałem, ubabrałem , powaszingowałem , ale szkielet zrobiłem w standardzie, standard ++
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
Post zmieniony (07-01-25 16:28)
|