Akra
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 5
- 2
|
Jaroslavie - przedstawiłem swoje zdanie GRZECZNIE I Z UŚMIESZKIEM NA KOŃCU, a ty nieproporcjonalnie do tego wytoczyłeś najcięższe armaty, jakbym ciebie ciężko i umyślnie obraził. I jeszcze bezsensownie kończąc to wulgaryzmem. Jesteśmy na Szacownym Forum, a nie na kibolskiej trybunie!
Dla mnie śmieszne jest że ktoś DOMAGA SIĘ (nie, że "dobrze byłoby ją zamknąć" – wtedy byłoby OK!) zamknięcia jakiejkolwiek firmy, która należy do kogoś innego.
Wyobraź sobie że to TY masz firmę, a ja mówię "Zlikwiduj ją, albo wymień całą załogę!". Co odpowiedziałbyś?
"Pilnuj szewcze swojego kopyta, a nie mojego interesu". I miałbyś rację.
Sądzę, być może naiwnie, że w LOK nie tolerowano by utrzymywania redakcji miesięcznika który już od wielu miesięcy nie wydał żadnego numeru.
Bardzo możliwe że MM de facto upadł dlatego, że tak naprawdę nie ma już redakcji, a zajmujący się tym kiedyś ludzie wykonują inną pracę w LOK, poza nią, lub przeszli na emeryturę. Taka cicha, nie ogłoszona śmierć MM. Nie ogłoszona, bo nawet tego nie było już komu zrobić.
Swoją drogą chyba nawet samo istnienie LOK nie ma w obecnej rzeczywistości żadnego sensu.
MVS_Works - część zdania po przecinku jest kompletnie niezrozumiała. Napisałeś coś, tylko zapomniałeś napisać, po co to napisałeś.
|