KARTON CAFÉ   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Miejsce na rozmowy o rzeczach niekoniecznie związanych z modelarstwem kartonowym, tzw. "rozmowy kanapowe", ciekawostki, humor itd. Tu można się poznać lepiej i pogawędzić ze sobą.

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 
30-08-24 22:00  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
Lukee 

Jarosław - każdy może mieć swoje zdanie, opinię. Każdą należy uszanować, a ja nawet się zgadzam z twoją. Tyle, że można to powiedzieć bez wulgaryzmów. Jesteśmy na Forum czyli w miejscu publicznym... Chociaż jak się przyjrzeć temu wszystkiemu to twoje wulgaryzmy i tak są pieszczotą ;-)

30-08-24 22:39  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
MVS_Works   

Wiesz Akra, mi to jest obojętne czy MM będzie dalej istniał czy nie, dlatego nie wkupuję się w łaski działaczy LOK-owskich po to by przejąć stanowisko redaktora naczelnego.

31-08-24 08:26  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
Akra 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5

- 2

Jaroslavie - przedstawiłem swoje zdanie GRZECZNIE I Z UŚMIESZKIEM NA KOŃCU, a ty nieproporcjonalnie do tego wytoczyłeś najcięższe armaty, jakbym ciebie ciężko i umyślnie obraził. I jeszcze bezsensownie kończąc to wulgaryzmem. Jesteśmy na Szacownym Forum, a nie na kibolskiej trybunie!

Dla mnie śmieszne jest że ktoś DOMAGA SIĘ (nie, że "dobrze byłoby ją zamknąć" – wtedy byłoby OK!) zamknięcia jakiejkolwiek firmy, która należy do kogoś innego.
Wyobraź sobie że to TY masz firmę, a ja mówię "Zlikwiduj ją, albo wymień całą załogę!". Co odpowiedziałbyś?
"Pilnuj szewcze swojego kopyta, a nie mojego interesu". I miałbyś rację.

Sądzę, być może naiwnie, że w LOK nie tolerowano by utrzymywania redakcji miesięcznika który już od wielu miesięcy nie wydał żadnego numeru.
Bardzo możliwe że MM de facto upadł dlatego, że tak naprawdę nie ma już redakcji, a zajmujący się tym kiedyś ludzie wykonują inną pracę w LOK, poza nią, lub przeszli na emeryturę. Taka cicha, nie ogłoszona śmierć MM. Nie ogłoszona, bo nawet tego nie było już komu zrobić.

Swoją drogą chyba nawet samo istnienie LOK nie ma w obecnej rzeczywistości żadnego sensu.

MVS_Works - część zdania po przecinku jest kompletnie niezrozumiała. Napisałeś coś, tylko zapomniałeś napisać, po co to napisałeś.

31-08-24 08:50  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
stary 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 5
Galerie - 1

- 2

"Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje"
Niezwykle trafny jest tytuł tego tematu.
Ja mam duży sentyment do tego wydawnictwa jak każdy weteran ale raczej do starych wydań.

--
Ukończone
HMCS AGASSIZ
Okręt WOP
Holownik portowy
KOMINTERN ciągnik gąsienicowy

01-09-24 00:36  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
MVS_Works   

Akra- "część zdania po przecinku jest kompletnie niezrozumiała" tudno, nic na to nie poradzę. Trzymaj się.

01-09-24 08:33  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
Akra 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5

- 2

MVS_Works: jaki zatem jest sens pisania niezrozumiale? No i kogo może obchodzić fakt, że nie ubiegasz się o stanowisko, które prawdopodobnie już nawet nie istnieje?
Pisać byle coś napisać i zaistnieć na forum? Nonsens.

02-09-24 09:08  Odp: [Temat] Mały Modelarz - zawsze budzi emocje
Lukee 

Akra - Może gość MVS_Works to po prostu pracownik tegoż gremium, nie pomyślałeś? Wtedy jak najbardziej wypowiedź sensowna ;-)
Zarejestrował się na Forum po to by zwrócić na coś uwagę... :-)

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024