KARTON CAFÉ   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Miejsce na rozmowy o rzeczach niekoniecznie związanych z modelarstwem kartonowym, tzw. "rozmowy kanapowe", ciekawostki, humor itd. Tu można się poznać lepiej i pogawędzić ze sobą.

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok ze standardowym stronicowaniem  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
30-06-24 15:12  Powrót po latach do hobby
xoxsc 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 1

Cześć,

Parę osób może mnie pamiętać z sąsiednich forach takich jak papermodels i kartonowki i zastanawiam się nad powrotem, a raczej dużo się zmieniło od tego czasu. Co prawda kleiłem tylko od wydawnictwa KA, ale jak widać nie ma żadnych nowości ze stegny i na początek muszę odbudować warsztacik, a raczej nakupować kleje jak CA, BCG, Butapren etc.

PS. Czy dalej istnieje QWKAK Warszawa ? Byłem raz i nie mogłem wyjść z podziwu jak zobaczyłem M26 Pershing od QŃ..

--

Post zmieniony (30-06-24 15:29)

30-06-24 20:00  Odp: Powrót po latach do hobby
Akra 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5

- 2

Z całym szacunkiem, ale wszedłeś tutaj tylko po to, aby oświadczyć nam, że ZASTANAWIASZ SIĘ NAD POWROTEM DO MODELARSTWA?

30-06-24 20:35  Odp: Powrót po latach do hobby
xoxsc 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 1

A co miałem napisać? Pociacham model bez odpowiedniego warsztatu i pójdzie do kosza? Zaczynam praktycznie od zera jako początkujący.

--

Post zmieniony (30-06-24 20:35)

30-06-24 21:55  Odp: Powrót po latach do hobby
Akra 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5

- 2

Będzie super gdy coś tu pokażesz. Ale ogłaszać publicznie że COŚ SIĘ ROZWAŻA, według mnie jest... hmmm... nie na miejscu. Równie dobrze mógłbym tu napisać, że "Uwaga, uwaga, rozważam podroż hulajnogą po całości polskich granic... A cóż to za informacja, skoro DOPIERO TO ROZWAŻAM?

Ale - jako życiowy optymista - zacznę wyglądać twoich relacji z budowy modeli. Jak to mówią Portugalczycy (albo Norwedzy, nie pamiętam): GOOD LUCK:-)

01-07-24 09:28  Odp: Powrót po latach do hobby
fitter 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 27

- 7

Akra - nie płosz Kolegi :D Klej brachu ile wlezie!
A QWKAK istnieje - szukaj w dziale "Kalendarz"

--
pozdrawiam
fitter
----------------------
nie projektuję - po prostu robię sobie model...
----------------------

01-07-24 10:19  Odp: Powrót po latach do hobby
97 

Na Forum:
Galerie - 3

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

ja swego czasu, też popełniłem falstart - miał być wielki powrót a wyszedł kapiszon 🤣

--
----------------------------------------------------------------------------
o tu choszm ... o takie
F4 Phantom II A10 Thunderbotl II Mirage 2000D

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024