Akra
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 5
- 2
|
CO ZA ZWYCZAJ…

W pobliżu Sagady na Filipinach lud Igorot kultywuje dziwną i makabryczną tradycję od ponad 2000 lat. Zwyczajem jest wieszanie trumien zmarłych na skalnych ścianach,i mato podłoże religijne. Zgodnie z powszechnym przekonaniem im wyżej ciało się znajduje, tym łatwiej będzie zmarłemu wstąpić do życia pozagrobowego.
DWUOSOBOWY LIGHTNING

Niewielka część samolotów została zbudowane lub przerobiona dla dwuosobowej załogi. Nazwane Drop Snoot miały z przodu kabinę z obsługującym celownik bombardierem. Samolot był liderem, wskazującym cel "zwykłym” Lightningom.
*
Facet ma problem, bo sepleni. Bardzo go to krępuje, więc idzie do lekarza po poradę. Lekarz go bada i mówi:
- Sprawa jest prosta: pański penis jest za długi, powoduje to napięcie języka i dlatego pan sepleni. Skrócę go kawałek, to powinno załatwić problem.
Facet poddaje się operacji i rzeczywiście przestaje seplenić, ale w dwa tygodnie później wraca.
-Panie doktorze – zwraca się do lekarza – moja żona narzeka, że nie mam już tak długiego penisa i m, że wcale jej nie przeszkadzało, gdy sepleniłem. Zastanawiam się, czy nie można by przyszyć z powrotem tego kawałka penisa, który mi pan odciął.
- Psykło mi bałdzo, ale to zupełnie niemozliwe – odpowiada lekarz.
--
|