STATKI I OKRĘTY   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Tematyka szkutnicza, marynistyczna, okręty, statki, historia, dokumentacja, linki do ciekawych stron itp...

Uwaga! W tym dziale NIE WPISUJEMY postow "kartonowych".

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 
03-06-14 22:34  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
MacGregor 

Na Forum:
Galerie - 1

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Już jest, dziś nabyłem, potwierdzam to, co pisze GrzechuO - arkusz ostatni z czterech, uzbrojenie i łódź ratunkowa. Przyznaję, że sposób i jakość kreślenia planów w wykonaniu Jana Schmidta jest dla mnie wzorem. Chylę nisko czoła.

Jeśli MODELARZ utrzynałby TAKI poziom publikowanych planów okrętowych, to moja radość nie znałaby granic!

--
MacGregor

05-06-14 19:15  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
Jakub 

Na Forum:
Relacje w toku - 1

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 7

I ja nabyłem dzisiaj ostatnią cześć planów...No i jak to zwykle bywa....małe, czarne i w aerozolu...czyli "pechozol" :D . Na warsztacie praktycznie ukończony model DS-a z MM i porównanie modelu z planami...sami wiecie..wzbudza niskie instynkty...Ale..żeby nie kończyć tak pesymistycznie, na półce leży nie pocięty kolejny egzemplarz DS'a jak również w zapasach dość sporo kartonu barwionego w masie...I kto wie czy nie skończę "prototypa" w nieco wzbogaconym standardzie i nie zabiorę się za kolejny egzemplarz tyle że w oparciu o posiadane plany.

06-06-14 07:11  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
rykrol 

Na Forum:
Relacje w toku - 2

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

I ja jestem szczęśliwym nabywcą planów Pana Jana. Tak sobie myślę, jeżeli te plany są tak wspaniałe, (choć mam małe zastrzeżenie do rysunku radaru LIN). To, czym nas uraczy następnym razem Pan Schmidt. Co by nie pisać poprzeczka w rysowaniu planów na najwyższym poziomie? Brawo.

06-06-14 19:10  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
THEO 

Na Forum:
Relacje w toku - 2

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Czekam na prawidłowe plany trałowców typu 254. I to wypada zamówić wprost u Pana
Jana Schmidta. Tylko, czy czyta nasze Forum ??

09-06-14 12:06  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
rykrol 

Na Forum:
Relacje w toku - 2

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Theo, zgadzam się z Tobą. Też czekam na plany trałowca typ 254.

09-06-14 14:35  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
JKorjat 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 3
Galerie - 1

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 31

- 3

podpisuje się i obie łapki trzymam w górze :) Choć pewnie zanim Modelarz je wyda to powinniśmy z Wojtkiem być już przynajmniej w etapie zakończonego projektu kadłuba ;)

09-06-14 17:04  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
plewus 

Na Forum:
Relacje w toku - 1

- 1

Jacek... mam nadzieję, że go do tej pory już ukończymy :))

--
Let the sick ones down, the bells will ring
Put pennies on the eyes, let the dead men sing
Blackbirds following me
I'm digging out my grave
They close in, swallowing me
The pain, it comes in waves
I'm getting back what I gave

11-06-14 19:35  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
Jakub 

Na Forum:
Relacje w toku - 1

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 7

254 jak najchętniej a ciągnąc temat trałowców...może iść za ciosem i jakieś nowe porządne opracowanie serii 206? Byłoby niezwykle miło ;)

--

30-09-24 11:45  Odp: Ścigacz o.p. PMW typu Kronsztadt
stary 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5
Galerie - 1

- 2

Szukając w czeluściach forum odkopałem ten temat.
Gdyby któryś z Szanownych posiadaczy w/w planów się rozmyślił i nie planował z nich skorzystać
zapraszam do działu Giełda gdzie przedstawiłem atrakcyjną moim zdaniem propozycję wymiany :-)
Lub kupna jak kto woli :-)

--
Ukończone
HMCS AGASSIZ
Okręt WOP
Holownik portowy
KOMINTERN ciągnik gąsienicowy
Jacht motorowy WITEK

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024