POJAZDY WOJSKOWE I CYWILNE   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

Tematyka związana z pojazdami cywilnymi, wojskowymi, bronią pancerną, dokumentacja, historia, linki i pogawędki w stylu "Wittmann - pogromca T34"...

Uwaga! W tym dziale NIE WPISUJEMY postow "kartonowych".

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
04-09-24 18:53  Peryskop Gundlacha 1/25
Cypis2012   

cześć, czy jakaś firma robi w skali 1/25 peryskopy Gundlacha , w żywicy lub 3D ?
Szukam i nic na razie nie znalazłem

06-09-24 12:59  Odp: Peryskop Gundlacha 1/25
Wojciech Cięciwa   

Z tego co wiem, to nikt tego nie robi.
Ale może ktoś jednak robi i nie potrafi się przebić na rynek ?

--
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie.
Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę.
I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.

Reinhold Niebuhr

Konradusowy serwer Discorda

06-09-24 16:46  Odp: Peryskop Gundlacha 1/25
kolejny_cichy   

Co prawda to radzieckie kopie, ale można sobie przerobić. Polecam.
https://shop.1-25saf.com/advanced_search_result.php?ceid=770b918236f5b607e69d31fab2a911a4&keywords=Peryskop

Cichy

--
Moja strona: http://www.strefacichego.pl

06-09-24 17:34  Odp: Peryskop Gundlacha 1/25
Cypis2012   

No tak można dorobić daszki i chyba będzie ok. Jeszcze chcę napisać do jednej firemki , która robi takie peryskopy w 1/35 (3D) dla pojazdów brytyjskich ,może są w stanie wydrukować w 3D w skali 1/25.

Tak na przykład można zrobić w firmie FCModeltrend team, są w stanie wydrukować swoje wyroby ze skali 1/35 do skali 1/25.

Cypis

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024