Łosiu
Na Forum: Relacje w toku - 1 Relacje z galerią - 3 Galerie - 1
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Cześć
W związku z chęcią popełnienia modelu odpoczynkowego bez doktoryzowania się i zmian (muszę odpocząć od drutów i zmian w Kniaziu) postanowiłem skleić sobie ISU. Niestety po wizycie u Piterpanzera ... szukam info o naszych ISU żeby móc kolejny raz ugrzęznąć w masie przeróbek i zmian... :-)
W sumie co jest do znalezienia archiwalnego to Piotr ma, ja chciałbym się dowiedzieć czegoś o naszych muzealnych egzemplarzach i poprosić o fotki
muzealnych.
Mamy kilka kompletnych. Czy wiadomo które z nich (czy w ogóle jakiś, wg informacji ten z MWP ale różne z takimi informacjami kiedyś bywało) pamiętają pierwszą dostawę? Mogę się oprzeć na jakimś walkaroundzie?
Waham się między kadłubem z przodem prostym (MWP, Poznań) a odlewanym (Dukla). .
Kolejna sprawa, to w sieci są dość kompletne walkaroundy z Dukli, ale np Warszawski to tylko kilka fot głównie z przodu. Nie znalazłem fot góry i tyłu. Ma ktoś może więcej tego?
--
Się robi: coś...
skończone ORP Błyskawica 1:300 MO , OS2U Kingfisher 1:33 Orlik , Nowgorod 1:200 Pro-Model , Kamow A-7 1:33 Orlik , TKS 1:25 GPM , Od2 1:25 Modelik
|