Rafael
moderator
Na Forum: Relacje w toku - 6 Relacje z galerią - 12 Galerie - 6
- 2
|
Urson, przepraszam za off-top...
Kilminister, nie ma w "rzyci", jak to obrazowo napisales. W ogole to przykro mi sie robi, jak patrze, gdy koledzy z forum za takie, czy inne dzialanie moderow od razu siegaja po obelgi... Eeeech... Forum nie jest moja wlasnoscia, wiec dzialam zgodnie z regulami tutaj ustalonymi.
A teraz merytorycznie - powiedz mi w takim razie, w ktorym miejscu model Ursona jest lub bedzie kartonowy? Chociaz w jednym procencie? W tamtych przypadkach, w ktorych wymieniles, karton to podstawowe tworzywo, z ktorego jest wykonany model. Czy on jest pozniej szpachlowany, malowany, blocony, czy cokolwiek innego, nie zmienia to faktu, ze jest kartonowy. Urson od poczatku deklarowal, ze model bedzie z plastiku. Wiec jakim cudem mialby on byc relacjonowany w dziale "kartonowym"? Dbajmy moze wszyscy o porzadek i szanujmy to, co mamy...
Dlaczego ten dzial? Bo jesli zerkniesz kilkanascie postow nizej, to znalazly sie tutaj rowniez galerie Batonusa z plastikowymi modelami samochodow. Poza tym dzialem nie ma innej mozliwosci, a usuwac w niebyt nie chcialem, bo relacja fajnie sie zapowiada. Ursona poinformowalem o przesunieciu i otrzymalem od niego odpowiedz. Nie wiem, dlaczego miales miec problemy ze znalezieniem - moja informacje o checi przesuniecia widziales. Czy mam w takim razie nastepnym razem informowac wszystkich uzytkownikow forum, ze robie cos takiego? Z drugiej strony - namowcie Ursona na zmiane materialu, to ja przesune watek z powrotem na forum glowne.
Pozostale posty usunalem, bo niczego merytorycznego do watku nie wnosily, poza akceptacja faktu relacji z budowy modelu plastikowego na forum kartonowym.
--
Pozdrowienia
Rafael
LSM member ;)
Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta.
Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz.
Kat