FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 
11-06-25 11:52  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Mariusz NG   

Kamuflaz RAF-u moim zdaniem jest OK . Intrygujące jest indywidualne oznakowanie samolotu. Sylwetka na drzwiach wejsciowych do samolotu ,oraz co wzbudza moje niedowierzanie 12 swastyk na nosie samolotu. Według tego co wiem na stanie całego dywizjonu 305 były tylko 3 pewne zestrzelenia.

Pozdrawiam Mariusz NG

11-06-25 12:31  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
messer 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 22
Galerie - 27

- 47

Mariusz NG - zajrzyj tutaj: https://rnzaf.proboards.com/thread/23107/mosquito-nose-art-305-pilot

--
http://messer.cba.pl

11-06-25 13:17  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Mejdej 

Na Forum:
Galerie - 10

- 3

Byłem w EMPIK-u i przejrzałem sobie model.Wygląda przyzwoicie, ale z racji, że mam szlaban na zakup nowych modeli to odłożyłem na półkę.

--

11-06-25 13:27  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Mariusz NG   

Kolego messer bardzo dziękuje za wyjaśnienie i potwierdzenie autentyczności malowania SM-U .Bardzo mnie to cieszy.

Pozdrawiam Mariusz NG

11-06-25 13:49  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Dombeer 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Galerie - 3

- 1

Tak to wznowienie. Nawet sklejałem go kiedyś, więc od razu wydał się znajomy. Ale pamiętam, że przyjemnie się go kleiło.

11-06-25 14:40  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Lukee 

A jak się ma to do Orlikowego modelu? Ktoś może porównać?

12-06-25 20:13  Odp: [N]Jest już najnowszy Mały Modelarz z Mosquito
Kris 

Na Forum:
Relacje w toku - 3

- 11

Poprzedniego Mosquito skleiłem i jest w 50MM, poprzednik bez pasów inwazyjnych EW-R, po komorze bombowej jestem pewien, że to kolejny odgrzany kotlet,

--

Post zmieniony (19-06-25 13:49)

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024