FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
01-03-25 18:59  [G] Twierdza Boyen 1:150 - Renova model (darmowy)
Dominik 

Na Forum:
Relacje z galerią - 3
Galerie - 1

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 5

Model był kiedyś do ściągnięcia ze strony wydawnictwa. Prosty, ale całkiem ładny. Wszystko pasuje, więc niedociągnięcia biorę na siebie. Jedynym utrudnieniem jest brak szkieletu. Teoretycznie to jest po prostu kartonowe pudełko i powinno się trzymać bez szkieletu, ale uznałem że na wszelki wypadek lepiej podkleić wszystko od środka niż skończyć z powgniatanymi ścianami. Trochę się świeci bo trochę za dobrze zabezpieczyłem wydruk - dwie warstwy caponu zamiast jednej. Model skończony i obfotografowany jeszcze w zeszłym roku, ale wybitnie nie chciało mi się robić porządków w zdjęciach. Tylko sześć fotek bo nie ma tu wielu szczegółów do pokazywania.

--
"Wielka Brytania zawsze walczy do ostatniego żołnierza swoich sojuszników"

01-03-25 20:43  Odp: [G] Twierdza Boyen 1:150 - Renova model (darmowy)
Waldek K 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 2
Galerie - 4

Bardzo ładny model 👍. Gratulacje!

--
Najlepsza skala to...? 1:100!!!
W budowie: PT-109 i PT-171 , USS Emmons
Free papermodel LCP(S)

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024