FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
24-02-25 21:34  [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Set   

Dzień dobry
Czy któryś z kolegów mógł by podesłać skan instrukcji budowy do w/w modelu. Wydaje mi się że trafiłem na wybrakowany egzemplarz .
Dziękuję i pozdrawiam

25-02-25 00:54  Odp: [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Arek 

Na Forum:
Galerie - 1

https://www.super-hobby.com/products/Lokomotywa-EU-07.html?srsltid=AfmBOoqMnZdXAsF1K_zwfy74ijFTvicfYm68P9r1A5gyyaYOdxmCOJcw Jeśli szukasz opisowej instrukcji, to chyba jej nie znajdziesz.

--
Pozdrawiam,
Arek

25-02-25 14:59  Odp: [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Chopin 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Wypełnić szpachlą, wyszlifować do krawędzi wręg i pomalować?!

Rozumiem, ze to jest taki nieśmieszny żart?? W modelu za 124PLN...

Kto jest tfurcą tej żałosnej groteski? Bo już podejście do dymania klientów, przez wydawcę, to ugryzę się w język i przemilczę.

--
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.

25-02-25 16:55  Odp: [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Agand 

@Chopinn model zaprojektowali panowie ADW

Mala uwaga - w oryginale zaprojektowali dla swego autorskiego wydawnictwa w skali 1 do czterdzieści cuśtam - i tam wydaje się być kompletny z instrukcją też. Jak to owoż trafiło w łapki pana Angrafa/Answera - ten postanowił powiększyć do 25, coby mu pasowało do reszty. Czy w procederze powiększania któryś z panów ADW uczestniczył - nie wiem, ale po drodze odparowało kilka części, instrukcja i kilka szablonów.
Też nabyłem on produkt i nawet zadzwoniłem do pana Answera, bo się mnie wydawało co wybrakowany egzemplarz dostałem. Zostałem oświecony, że egzemplarz nie jest wybrakowany, tak ma być, brakujące części są do ściągnięcia ze strony (nawet nie wiem czy wszystkie), szablony i instrukcja nie - i tak się zostanie na wieki wieków

amen

--
Pozdrówka
Agand

25-02-25 21:33  Odp: [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Set   

Witam
Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Oczywiście miałem na myśli schematy budowy. Na szczęście model nie jest skomplikowany i docelowo ma wylądować na półce u dzieciaka. Odnośnie erraty jest dostępna na stronie wydawcy i zawiera elementy niezbędne do wykonania zadaszenia bez szpachli. Ja zamiast tego planuje wykorzystać odpowiednio ukształtowany kawałek styroduru.

26-02-25 13:00  Odp: [P] Instrukcja budowy Eu 07 angraf 1:25
Chopin 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Czyli klasyczna jakość fiodoncego fydafnictwa: "jakoś to będzie"??

--
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024