Sławomir Bloch
Na Forum: Relacje z galerią - 1 Galerie - 80
- 28
|
Witam wszystkich Forumowiczów!
Wreszcie mam chwilę czasu, aby po prezentowanych wcześniej sesjach plenerowych Tygrysa oraz ciężkiej drezyny pancernej Panzerjager-Triebwagen 51 zamieścić plenerowe zdjęcia obu drezyn pancernych Schienenpanzer Steyer pokazanych we wcześniejszym albumie.
A w zasadzie są to fotki trzech drezyn, bo jak pisałem zrobiłem także wieżyczkę Kugelblitz z PzKpfw IV, aby przez zdjęcie wieżyczki obserwacyjnej i anteny ramowej "przezbroić" wersję Kommandowagen na Flakwagen, czyli pojazd szynowy w wersji przeciwlotniczej.
Zapraszam do poniższej Galerii (ostatnie dwa zdjęcia z autorem modeli i zdjęć, czyli ze mną), usprawiedliwiając się, że wtedy, gdy robiłem te fotki wiał mocny wiatr i wyczerpały mi się szybko środki pirotechniczne.
Pierwsze 5 zdjęć to model drezyny pancernej Schienenpanzer Steyer w wersji Geschutzwagen
Następne 4 fotki to model drezyny pancernej Schienenpanzer Steyer w wersji Kommandowagen, czyli drezyny dowodzenia
Kolejne 4 zdjęcia to model drezyny pancernej Schienenpanzer Steyer w przezbrojonej wersji Kommandowagen na wersję Flakwagen.
Pozostałe to już różne zestawienia obu modeli, a przy Flakwagenie nawet nie chciało mi się wyjąć anteny ramowej.
, , , ,
, , , ,
, , , ,
, , , ,
, , , ,
, , , ,
, , , ,
,
--
Efektownego modelowania!
Pozdrawiam. Sławomir Bloch!

----------------------------