FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 
06-08-24 16:02  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
kari   

... Wyd. Modelarstwo Okrętowe w swoich nr-ach specjalnych dołącza skądinąd świetne modele,
które nie posiadają okładki i nabywcy są chyba raczej zadowoleni ;-)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06-08-24 18:07  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
Lukee 

Czy okładka jest ważna? Oczywiście! Po pierwsze zachęca do zakupu, po drugie cieszy oko, po trzecie po sklejonym modelu można ją wyciąć i oprawić w ramki, po czwarte pamiętacie co poniektórzy wyrób czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym? Chyba lepiej kupić Wedla czy Milkę w ładnym papierku nie? MO sprzedaje modele z okładką jak najbardziej - model stanowi dodatek do czasopisma a ono przecież zawiera okładkę. ;-)
A na koniec pamiętajmy, że okładka (najlepiej sztywna!) chroni zawartość. Więc jak już musi być to lepiej by była ładna a nie "zastępcza".

06-08-24 18:45  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
Spychacz 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 2
Galerie - 2

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 2

Dla jednych jest ważna, dla innych nie. W przypadku modeli o wiele ważniejsze dla mnie jest nazwisko projektanta i jakość druku. Jeżeli te dwa kryteria spełniają moje oczekiwania, to okładki mogłoby dla mnie nawet nie być.

--
Relacja: MAYA
Relacja z galerią: ARIZONA , NAGATO , FUSO
Galeria: RICHELIEU , KING GEORGE V
Slayer \m/

19-08-24 22:03  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
konradoo 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Galerie - 3

Trochę temat zjechał, może więcej o modelu.

--
"Tworzy mnie dyscyplina, żadna motywacja"

12-01-25 13:58  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
Chopin 

Na Forum:
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48

W Rupieciarni:
Do poprawienia - 1

Ponowie pytanie: czy ten model w zeszycie zawiera katapultę?

--
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.

12-01-25 16:47  Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
fitter 

Na Forum:
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 14
Galerie - 28

- 8

Nie. Katapulta będzie najprawdopodobniej dostępna jako wydruk żywiczny.

--
pozdrawiam
fitter
----------------------
nie projektuję - po prostu robię sobie model...
----------------------

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 3 z 3Strony:  <=  <-  1  2  3 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024