Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 6 Galerie - 26
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie, powtórze sie, koga , tzn. ta tutaj zabaweczka w buraczkowatych kolorach jest gotowa do zawieszenia papierowego żagla i olinowania.
Oczywiście moge to zrobić tak jak to jest na szkicach w wycianance wg jej autora, poprzyklejać punktowo w wyznaczonych miejscach itd.
Napisałem, że odkładam to do naocznej wizytacji na replice kogi, zrobieniu zdjęć itd.
Po prostu dlatego, że mnie to zaciekawiło, co i jak.
Nie mam zamiaru nic analizować, tylko zobaczyć i narobić zdjęć.
Zamierzam pojechać dopiero jak sie zacznie tzw. sezon, oczywiście musze dowiedzieć kiedy sie zaczyna, czy jako turysta spacerowicz można wejść na pokład itd, itd.
Pojechać tam i robić zdjęcia tylko z nabrzeża, to se moge od razu odpuścić.
przypuszczam, że w kwietniu skończę moją kogusie-frajdolusie
Piterski, jesteś chyba blisko z tą diagnozą, a to dlatego , bo w wieku 10-ciu lat upadłem na główke z wózeczka, wychylając sie za smoczkiem.
i od tego czasu słysze natrętne głosy w głowie, zacznij i nie skończ ! rozgrzeb jeszcze coś !
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
Post zmieniony (21-02-25 13:02)
|