Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 6 Galerie - 25
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie,mała aktualizacja, zaczęłem wypełniać wnętrze pokładu, tu na prawej burcie, zamontowałem dwa polery, belka pod nimi będzie jeszcze trochę poprawiona krętaczym matactwem.
Panowie, na drugim planie widać rozpoczętego świeżo kolejnego rozgrzebańca , ta sama skala , co koga,(kto zgadnie, niech łapie co popadnie) a to dlatego, że zwolniły mie sie moce przerobowe, gdyż postaniłem dozgonnie i absolutnie skończyć z lepieniem militarnego złomu wszelakiej maści, wszystkie rozgrzebane na śmietnik !, a jest tego kurde bolek , jest.
Zostawie tylko te kilka z relacyj tutaj , dwa mesie, Grom, kuter, italiano i U16, jak je kiedy może skończe, to wstawie galeryjum
Syfilitykum na pokładzie dziobowym zostawiłem , ku przestrodze, aby nie chodzić w butach po pokładzie i nie szurać , bo sie politura rysuje.

--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
Post zmieniony (25-01-25 20:19)
|