Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 6 Galerie - 26
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie, wykończyłem kolejnego pudełkowca-rozgrzebańca.
Autor to pan Wiesław Bączkowski, spasowanie elementów ze sobą bardzo dobre, jest kilka niezgrywania sie linii, na środkowym elemencie kadłuba za mało kamuflażu a za dużo "spodu", dokonałem matactwa, doklejąc kamuflaż z drugiego wydruku.
Wydruk na plujce, impregnowany nierozcieńczonym wikolowatym z obu stron, zero farby i kredek, kanty niektóre ołówkiem.
Autor do wykonania kołpaka i zbiornika paliwa podaje szablony do wykonania z korka abo gumki, tu widoczne to zrolowana ciasno masionka, obrobiona w wiertarce.
zBiornik paliwa w zeszycie jest szary , nie miałem szarej masionki ino niebieską, a kogo to kurde bolek będzie obchodzić, że niebieski.
Zrobiłem wnętrze kabiny, nie widać, bo oszklenie zrobiłem nieprzemakalne.
Panowie, wyrazy dezaprobaty okraszone szyderstwami i wyzwiskami, jak zwykle mile widziane

A teraz trochę, tfu ! zbliżeń

A tu pudełkowiec

Tu zrolowane masionki

a tu wnętrze, jak by kto nie wierzył

--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
|