Karas
Na Forum: Relacje w toku - 4 Relacje z galerią - 1 Galerie - 2
|
było macane, z empików. Tak ładny, tzn druk taki ładny nasycony, przyjemny dla oka. IMO dno do wymiany na zielone, aby było coś innego, a skoro nikt nie wie jak naprawdę powinno być, to do zielonego nie da się przypapierkować: ], Technicznie, są części małe, ale bez dramatu, w Neptuni w 1:200 dają mniejsze: ], szkoda, że nie ma zapasu koloru, tzn to tez nie tak. Jest zapas i to całkiem sporo, bo około połowy kartki w kolorze kadłuba i nadbudówek, jeno na cienkim papierze, a poza tym brak pozostałych kolorów. Faktycznie pokład nie ma zaznaczonych miejsc na słupki, schodki są uproszczone do zjeżdżalni dla dzieci na placu zabaw, brak drzwi, niektóre elementy przesadnie uproszczone, za to inne mocniej dopakowane. Tylny drewniaczkowy pokład, należało by sobie wypalić, aby dechy były w skali. Nie mniej, ze względu na mocno ograniczone pole manewru we włoszczyźnie. Okręcik wydaje się bardzo ciekawą pozycją. 3oo mi nie przeszkadza, chcę na nią przejść, ze względu na gabaryty. Gdyby nie fakt, że jestem rozgrzebany w tylu tematach.... to nie zaszkodzi rozgrzebać kolejnego, heheehe. Żart, ale kto wie, może będzie kiedyś klejone. Ma bardzo przyjemne dla oka kolorki. Nie mylić z historycznymi, po prostu jest ładny. Dobrze wydane 4 dyszki: ]
--
Zwodowane: Shima, HMS Fiji, pampersHMS Suffolk, pampersUSS Somers
Stocznia: USS NewMexico
Zbiorniki: M6oA2, BWP Borsuk
Post zmieniony (30-09-24 17:12)
|