Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 6 Galerie - 26
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Panowie , dzisiaj miała być galeryja, ale nie ma i długo jeszcze nie będzie, bo niechcica namolna długodystansowa z mesia pustynnego przeniosła sie na tego tu Pejtra,i nawet maska cowidowa, co na pysku miałem, nie pomogła .
ale cuś tam ledwie zipiąc z nieróbstwa matacze po kryjomu.
Mianowice grzebie przy statecznikach i nogach.
Nogi w tym modelu wydrukowane są osobno na małym cienkim arkusiku , chyba 80 g, niby pomocne, ale nie tak całkiem bo i tak sie przy zwijaniu ten cienki papirek łamie, bo nie w te strone ułożone.
Dlatego zeskanowałem i wydrukowałem we właściwym kierunku i tera sie zwija bez załamań, nie trzeba wody, śliny modelarskiej abo bcg.
Przy statecznikach oblazła mie irytacja, a to dlatego, bo autor zrobił je dzielone i trza dzielić, co jest dodatkową robotą.
Autor nie dał wyboru tak jak w skrzydłach i właśnie ta dodatkowa robota mie irytuje i sie będzie ciągło jeszcze dłużej zanim sie zmoge.
alem żem sie naględził.
Następna porcja ględzenia bez sensu, za miesiąc.
Tu po lewej nogi orginalne pogięte bo nie wte strone, a po prawej z mojego wydruku, gładziusie bez dodatkowych manipulacji

a tu dzielono strzyżono

----------------------------------------
7 styczeń, wtorek, 2025
Panowie, postanowiłem w obecnym roku nie prowadzić żadnych relacji z budowy militarnego złomu wszelakiej maści.
Nie wyrzucam do śmietnika, ino bede kleił pokryjomu, żeby nikt nie widział, a jeśli kiedyż tam może skończe, to wstawie galeryjum .
Jeśli tu zajrzy jakiś moderator, to proszę relacje usunąć.
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt, Dziwaczka
Post zmieniony (07-01-25 12:22)
|