Karas
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 1 Galerie - 2
|
To czy on coś rozjaśnia, albo polepsza, nie wiem nie czuje tego tak wyraźnie, na pewno po części blenduje niedoskonałości i lekko wyrównuje odcienie, Tzn coś musi być, w tym, że optycznie wszystko wydaje się takie bardziej zgrane współdziałające, być może może to właśnie są zalety matu, jest to przyjemne dla oka. I tak jak już kolega Piterski zauważył, mega fajnym jest, że nie widać, gdzie było nim maziane. Dla mnie to ultra ważna właściwość, bo kleje cyjanoglutem który świeci jak psu... kulki. a leje go dużo i niechlujnie, więc lakier który mi to zamaskuje, jest wybawieniem. Mniej wiecej maziam po wszystkim co było przeyklejane, drobne elementy często lakieruje całe, a burty czy duże powierzchnie, tylko tam gdzie było glutowane aby nic nie świeciło.
Co do samej konstrukcji, hamburgerowoza, fajny, taki trochę nieporadny pękaty balonik, ale też mi się podoba. Nawet może ten finalny z dużą ilością platform AA, może byłby ładniejszy, a na pewno bardziej wqr...jacy do budowy ze względu na to AA: ]
--
Zwodowane: Shima, HMS Fiji, pampersHMS Suffolk, pampersUSS Somers
Stocznia: USS NewMexico, RN Trento
Zbiorniki: M6oA2, BWP Borsuk
|