Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 6 Galerie - 26
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Krakus, dziękuję za wskazówki, nie zastosuję, bo jest mi obojętne, jak co wygląda, czy jest "jak w rzeczywistości" , czy "aby było jak najbardziej zbliżone do rzeczywistości"
gdyż zlepiam odpustowo-jarmarczne świecidełka, a nie, jakieś tam, panie, "modele"
przypuszczam, sądząc po zdjęciach, że koła były nie traktorowate, ino baloniaste, więc w skali 1:50, te ryle nie powinny być widoczne.
ale wszyscy to robią, nawet w skali 1:72, takie fiu bzdziu dla efektu, dalekie od tej ichniej "rzeczywistości", tak samo, panie, jak nity w 1:72, trybikiem od zegarka, trybikiem panie !
Panowie, dzisiaj goondoolaa, goondoolaaa, goondoolaaaaaaa .....

"Spasowanie" pierścieni widać- ciełem i giełem i uwidaczniam kaszane bezwstydnie,
łatki z masionki, tam przyjdzie element, wlot powietrza.
łatki na "wnęce" podwozia będą z masionki czarnej

Zamierzałem wstawiać na skrzydło łatki z zielonej masionki, odpuściłem i po zamontowaniu goondooliii będzie widać ołówek-półgłówek
Ciąg kolejny niechybny w sobotę
PS
drobne niepasowalności gonią drobniejsze niepasowalności, dlatego odkładam lepienie tegoz tu w skali 149 na tzw.święty gwizd i zmieniam tytuł tematu.
odechciało mie sie, abo jak to mówią mądre ludy
"miłość jest jak s-raczka, szybko przechodzi "

--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt, Dziwaczka
Post zmieniony (27-06-24 18:11)
|