Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 6 Galerie - 25
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Stug, to właśnie złudzenie wywołane odległością bezpieczną.
Te niecne praktyki stosuje wielu z zarażonych.
Jakiś czas temu dałem sie nabrać sledząc pewną relacje na innym forum.
Mistrz prowadzil relację, zdjęcia ładniusie, równiusie, czyściusio wszystko , cacusio
a wszyscy wkoło mlaskali i klaskali, mniam mniam, a Mistrz sie nadymał i prawił, co i jak , ze wszystko pasuje, i jak on to i tamto panie .
, a wszyscy plackiem !
Panie , to nie sklejanie modeli z kartonu, ino religia jakaś !!!
Skuszony jego relacją nabyłem model i rozgrzebałem , i kurdebolek, panie zonk od razu, na elementach od razu wpadajacych widzowi w oku , niepasowalnosci tęgie
A Mistrz ani słowa
przejrzalem jeszcze raz jego relacje i inne tez, i panie co ?
Ano Mistrz pokazuje właśnie z odlegości bezpiecznej, a kaszany nie pokazuje.
Ten Mistrz skleja naprawde ładne modele, nie musi sie ich wstydzić, a to ze uprawia takie niecne praktyki, to po prostu objaw papierowego bierdolca,
PS
Panie w salonie fryzjerskim, gdzie sprzątam , twierdzą z całą stanowczością, ze chłop co lepi jakieś bzdety z papieru, to żaden chłop, i pewno ma małego umbe , zona go poniewiera i biedak se musi ego podreperowac pokazując bzdety w internecie
a panie prowadzą zakład już ponad 30 lat , to sie nasłuchały panie
;))
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70, Junkers G38
Barkasa, Pudło, Dornier X, Dornier Wal, Zegar,Zero, Przyczepa, Kommissbrot, Messerschmitt
|