FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 2 z 2Strony:  <-  1  2 
22-04-25 22:32  Odp: [R] EU07-538 1:25 - Answer
lukasz86 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 2
Galerie - 2

Witam
Prace powoli postępują, pierwsza fotka, doszły obudowy na reflektory. W kabinach nic się nie zmieniło, tutaj trochę wstrzymało mnie wykonanie grzejników, ale wrzuciłem jeszcze raz fotki na innym tle, co sądzicie czy lepiej ogląda się fotki na białym tle czy na macie?? Kolejne fotki ukazują pudło lokomotywy, oraz na sucho dopasowana kabina, ściany kabiny i dach. Tutaj jestem zadowolony z opracowania modelu, wszystko ładnie do siebie pasuje. Przerobiłem względem planu zbiorniki z piaskiem, oraz zrobiłem wnęki w ścianach kabin na okna. Na ostatniej fotce czołownice z pomniejszonymi otworami na gniazdo i kabel wysokiego napięcia.

Pozdrawiam.

--

23-04-25 07:30  Odp: [R] EU07-538 1:25 - Answer
Madness 

Na Forum:
Relacje z galerią - 2
Galerie - 22

- 1

Na białym lepiej, aczkolwiek przy tej jakości zdjęć mata też jest ok. Zacny modelik wychodzi.

--
Pierwsza Stolica! Aktualnie Poznań.

G: Tiger Mm

23-04-25 17:14  Odp: [R] EU07-538 1:25 - Answer
Piterski 

Na Forum:
Relacje w toku - 9
Relacje z galerią - 1

- 1

Gdyby takiej tematyki modele były opracowywane w MM w latach 80 to ja bym je sklejał. Miałem wielką fascynacje koleją w tym okresie młodości.

--
W budowie: Halny; PGM17

07-05-25 10:43  Odp: [R] EU07-538 1:25 - Answer
Psar77 

Na Forum:
Relacje w toku - 1

Ale sztos !
Obejrzałem wczoraj wszystkie Twoje relacje Łukasz i jestem wielkim fanem - z niecierpliwością czekam na kolejny update :-)

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 2 z 2Strony:  <-  1  2 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024