StuGu
moderator
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 13
Grupa: GEKO
|
Gdy Piotrek zakłada relację, nie może mnie zabraknąć.:-)
Powiem tak - gacie mam pełne, natomiast beretki już żaden gwóźdź na łbie nie utrzyma:-)
Po Tygrysach wydawało się, że poprzeczka została podniesiona na pułap nieosiągalny dla innych, teraz jest ona podniesiona wyżej i przez to już dla nas, maluczkich, niewidoczna.
Miło się jest dowiedzieć, że inspiruję kogoś do pracy, ale żarty o niedoścignionym wzorze uważam za bardzo grube:-)
To ja tutaj jestem uczniem, to ja podpatruję jak wycinać i sklejać tak jak Ty. U mnie wszystko jest krzywe, koślawe, jakby zrobione na kolanie, popaprane... Pewnie dlatego na końcu wszystko brudzę mniej lub bardziej. U Ciebie tego nie trzeba robić.
Wszystko co pokazujesz to genialny, acz przecież prosty przepis na sukces - dokładne wycinanie, pasowanie i sklejanie. Niby trywialne, tylko dlaczego innym to tak nie wychodzi?:-)
Czołg Mark I jest bardzo ciekawy ze względu na swoją konstrukcję i nitowanie, ale gąski, a szczególnie sklejenie tak czysto i równo i to bez retuszu "zębów" zniszczyło mnie i nie wiem czy będę w stanie wydusić cokolwiek przez cały czas trwania relacji. Moje modele patrzą z dołu:-)
--
StuGu
Relacja w toku - Charron-Nakaszidze / StuG Ausf. F
Relacja/galeria - ChTZ-16 / FAI-M / T-50 / T-37A Modelik / Pz.Inż. 130 / Ha-Go / T-37A Orlik / L6/40 / 7TP Dwuwieżowy
|