Brystol
Na Forum: Relacje w toku - 7 Relacje z galerią - 4 Galerie - 17
W Rupieciarni: Do poprawienia - 2
|
Szanowni Panowie Forumowicze
przedstawiam pudełkowca z pudełka, zaczęty dawno temu, przeleżał rozgrzebany chyba łoochocho abo i chochocho
Model Pana Wasiaka, mimo iż nie rysowany nożnie tylko ręcznie, nie wymaga yobów i manewrów śmietnikowych, w kilku tylko miejscach nie "zgrywają " sie linie,
musiałem też dosztukować kawałek na kołpaku.
Powtórze mantre: z plujki, zero kaponu, zero śpachli, farba z kredki wodnej, retuś tomże kredką, zero bcg , glutu ino ino do goleni z drutu.
ale za to lakieru do paznokci nie żałowałem, dwa razy pociągłem, bo za pierwszym za mało sie błyszczało, a tera aż ocieka temże lakierem.
"model" ten, tzn, jego moje wykonanie zaliczam do kategorii kiczowato-frajdolarsko-odpustowej, pozapadane panie, powyginane i ubabrane panie dzieju.
Pominąłem druty udające popychadła przed cylindrami oraz szybe w kabinie, tzn zrobiłem szybe z niczego, ale efekt jest taki sam jakbym szybe zrobił z czegoś,
bo widze co jest w kabinie, a jak bym siedział w tejże kabinie, to bym widział co jest dookoła kabiny.
Czyli jest jak " w rzeczywistości"
Panowie, ewentualne komentarze okraszone wyzwiskami i wulgaryzmami mile widziane.
--
brystol jest gupi! lalalalaala!
Spiciu, Meee..., Avia, ała, RWD-6, P-24G, U-9, Lajciu, Kolegiata, Mercedes170V, Odp-I, Odp-II, Chałupa, Wilczur, Kościół, Beczułka, Willa, Li-2, Betty, Heinkel-70
|