killy9999
Na Forum: Relacje z galerią - 14 Galerie - 1
- 9
|
Hon Studio, podziwiam twoją anielską cierpliwość w odpowiadaniu na posty. Ja bym ją szybko stracił po przeczytaniu niektórych wypowiedzi w tym wątku :-) Podoba mi się twoje podejście pt. "robię to co chciałbym skleić". Daje mi to poczucie, że w projekt modelu wkładasz i rozum, i serce, a efekt końcowy będzie dobry. Co prawda na typ XXIII chyba się nie porwę, ale mam nadzieję, że uda ci się znaleźć plany do typu XXI.
Co do wypowiedzi kolegi Waldka, że nie takie cuda forum widziało, to chyba bardziej chodziło o to, że już było kilka takich sytuacji, że przychodzi ktoś znikąd (bez obrazy), ogłasza opracowywanie super modelu i jego rychłe wydanie, po czym zapada się pod ziemię. Zapewne stąd sceptycyzm niektórych osób.
--
Ukończone: Bristol Beaufighter TF Mk.X, Hawker Tempest Mk. V, CR.714 C1 Cyclone, F4F Wildcat, Hawker Hurricane Mk I, DH-82A Tiger Moth, Curtiss Tomahawk Mk. IIB, P-38H Lightning, P-47 D-11 Thunderbolt, A-10 Thunderbolt II, Su-47 Berkut, PW-5 Smyk, Bachem Ba 349 Natter, M5A1 Stuart VI, U-boot Seehund
|