StuGu
moderator
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 13
Grupa: GEKO
|
Dzięki Wam dobrzy ludzie za słowa otuchy i pozytywne przyjęcie mojej pracy:-)
MARIUSZ / Messer - do Przeciszowa go raczej przywiozę, ale na 99,9% nie będzie gotowy na tip-top - trochę jeszcze pracy zostało, a w dodatku koledzy wyciągają mnie jeszcze na Mazury w tym tygodniu, więc robota będzie furczeć, ale na jakim etapie będę 20 września - ciężko stwierdzić:-)
Tym niemniej mam plan, aby przynajmniej skończyć dół - tzn. obsmarować go co nieco, zamontować koła i gąsienice. Jeśli się uda - plan minimum będzie wykonany:-) Najbardziej się jednak cieszę, że będziemy mogli się zobaczyć i pogadać o starych Polakach:-)
Kruszyna - tak jak wspomniałem wyżej, tak obsmaruję go, ale tak średnio. Raczej żadnego gęstego błocka, by detale były widoczne i zachowane, chociaż nawet bez tego cało tego ustrojstwa przy wahaczach nie było by prawie widać:-) Na razie pobrudziłem testowo błotniki od dołu i spód wanny, ale nieco przesadziłem, więc jeszcze trochę pracy zostanie. Chcę jednak móc nad tym na tyle zapanować, żeby boki, przód i tył wyglądały ciekawie, a po 3 latach budowy boi się człowiek coś spieprzyć:-)
--
StuGu
Relacja w toku - Charron-Nakaszidze / StuG Ausf. F
Relacja/galeria - ChTZ-16 / FAI-M / T-50 / T-37A Modelik / Pz.Inż. 130 / Ha-Go / T-37A Orlik / L6/40 / 7TP Dwuwieżowy
|