Taron78
Na Forum: Relacje w toku - 7 Relacje z galerią - 1 Galerie - 6
W Rupieciarni: Do poprawienia - 6
Wydawnictwo: Zapowiedzi i nowości
|
Witajcie,
dzisiaj kilka nowości. Pierwsza, jeszcze nie była wydana a już widziałem że wzbudza dużo emocji. Jako że bardzo lubię ciekawe tematy a szczególnie "piękne brzydactwa" kiedy natknąłem się na ten temat, nie mogłem sobie odmówić. Jak to ładnie nazwaliście: jedyny niepowtarzalny i najbrzydszy w kategorii - opancerzony pług motorowy - KRESOWIEC
Zainteresowanych zapraszam na stronę, gdzie prócz modelu można nabyć komplecik laserowo wycinanych wręg. Zapraszam!
SKLEP
Przy okazji:
Pewnie zauważyliście że od kilku dni działa nowa strona i zupełnie nowy, bardziej funkcjonalny sklep internetowy. Przede wszystkim oferta została uaktualniona (na razie pod kontem mojego wydawnictwa, ale pozostałe artykuły zostaną wkrótce sukcesywnie uzupełnione). Poza tym, co szczególnie dla WAS ważne, dodana została wygodna forma płatności kartą i innymi kanałami elektronicznymi. I wreszcie po trzecie, wysyłki zintegrowane zostały z systemem InPostu i paczkomaty można wybierać bezpośrednio na stronie.
ZAPRASZAM!
--
Zapraszam na stronę internetową wydawnictwa Świat z Kartonu http://www.swiatzkartonu.eu
oraz do naszego SKLEPU , gdzie prócz naszych znajdziecie wiele innych modeli !!!
|