Cordel
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 3 Galerie - 2
|
Witam wszystkich ;)
Jako, że na tym forum udziela się autor modelu, relację zakładam także tutaj. Pewnie znajdzie się kilka pytań :D
Po jastrzębiu pasowało wrzucić na matę coś nowego. Długo po głowie chodził mi MiG 23, ale ostatecznie pociąłem coś dużo prostszego. Teoretycznie rura ze skrzydłami, ale podejrzewam, że i z tym będę miał problem, by ładnie posklejać to do przysłowiowej kupy :P
Przez chwilę podziubałem też przy Bf 110, do tematu wrócę później, może po Su... Chyba że coś ciekawszego wpadnie w łapki :)
Relację planowałem założyć dopiero po udanym przyklejeniu statecznika pionowego, ale ostatnio się pokapowałem, że jeszcze sporo będę to obracał w rękach... prawie na pewno by się uszkodził. Istnieje trochę ryzyko kolejnej niedokończonej relacji :P
Model kleję dość mocno po swojemu, ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Nie czułem się na siłach podążać zgodnie z instrukcją.
Tempo tradycyjnie ślimacze, Wojtek dogonił mnie w 5! dni ^^
Na początek skromnie, jakaś drobnica, ogólnie zrobione mam trochę więcej.

Fotel. Pomysł Kalafiora spodobał mi się na tyle, że bezmyślnie odgapiłem :P W sumie okazja, by się nauczyć czegoś nowego.

i takie zielone cóś, nie wiem jak to się profesionalnie nazywa:

Dupy nie urywa, ale nie chce mi się tego kleić kolejny raz ^^
To by było tyle na dzisiaj, post i tak wyszedł trochę przydługawy.
Relację ze Spita ukończę, ale najpierw będę musiał go naprawić. Zaliczył glebę, będąc w pudełku. Wstępna ekspertyza wykazała, że obrażenia idzie naprawić, pourywało głównie powierzchnie sterowe. Jedną z nich trza będzie ulepić jeszcze raz. Miałem szczęście, bo gdyby model upadł na dziób, to pewnie nie byłoby co zbierać :(
Pozdrawiam
Post zmieniony (04-09-15 13:56)
|