Majkel 91
Na Forum: Relacje z galerią - 4 Galerie - 26
- 15
|
Przejście kadłub- skrzydło
Jak na mnie to wyszło całkiem nieźle, ale wkradł się mały błąd. Otóż połączenie przedniego i tylnego elementu nie wyszło równo (pierwsze zdjęcie). Tylny element powinien być w tej części bardziej płaski- niższy, a ja za bardzo ukształtowałem- za wysoki.
Gdybym dopasował przedni element do tylnego, górna krawędź by nachodziła na wnękę wydechu. Przez małe niedopatrzenie, górne krawędzie się nie zgrały :-(
Pocieszam się tym, że z obu stron jest prawie identycznie (prawie, gdyż pokazałem Wam gorszą stronę) i tym że w realu nie wygląda to tak okrutnie- makro jest bezlitosne :-/
P.S.
Z każdego swojego modelu jestem zadowolony, aczkolwiek w każdym jest coś co psuję efekt. Miałem nadzieję, że w tym to będzie tylko to :-)
Tą aktualizacje miałem wstawić wczoraj wieczorem, ale mnie się nie chciało :-), a poza tym żyłem jeszcze wrażeniami po Sjeście. ORP Metalowiec Pana Sławomira, ciuchcia Krystiana, Lublin MARIUSZA- cudeńka!
mikoaj68 karton jest gruby, ale się nie kruszy. Raz miałem do czynienia z takim kartonem, w Harvardzie. Wycinając części wymagające podklejenia na tekturę, normalnie się kurzyło z nożyczek :-) ale wikol załatwił sprawę :-)
--
Post zmieniony (03-10-19 16:33)
|