Halogen
Na Forum: Galerie - 1
|
Z przykrością muszę napisać, że czytając takie wypowiedzi jak Patryka, Hastura i dokera odnoszę wrażenie, że ludzie kompletnie nie rozumieją prostego tekstu napisanego w ojczystym języku.
Napisałem przecież jak wół, że zdaję sobie sprawę, ze mogło coś pójść nie tak, oczekiwałem tylko, że Szkutnik przez te 5 miesięcy znajdzie czas, aby poinformować o nowym terminie ukazania się modelu ( -li ), chyba po takiej ofensywie reklamowej wymaga tego grzeczność w stosunku do potencjalnych klientów, szczególnie, że pytała osoba zainteresowana zakupem modelu HMT Olympic . Mojego ostatniego wpisu z zapytaniem o to co dalej słychać w temacie zapowiadanych modeli dokonałem 10 lipca 2013 i był to ostatni wpis w temacie i być może Szkutnik mógł go nie widzieć – nie wnikam w to. Czy to tak trudno wszystko zrozumieć, czy się po prostu nie chce zrozumieć – Patryk, Hastur, dokker ?
I krótko do dokkera – jesteś niestety przedstawicielem tych , którzy niestety „ Piszą co wiedzą” o czym świadczy tekst, że chyba jako jedyny „ przebieram nóżkami” przy każdej zapowiedzi- dobrze wiesz, ze to kompletna bzdura, ale sobie wpisałeś bo co tam – pewnie nikt tego nie sprawdzi.
Czytasz ponoć moje wypowiedzi, ale nie wiem, czy je rozumiesz – przecież wyraźnie napisałem, że nie spotkałem w realu : ) tzn. w empiku modelu IJN Taicho, więc skąd nagle oczekujesz ode mnie jakiejś prezentacji tego modelu na forum, pomijam już fakt, że jedna taka prezentacja – recenzja już jest. Oczywiście nigdzie również nie napisałem, że zamierzam ten model kupić.
Dokker jesteś znany z tego, że często pojawiasz się w tematach zapowiadających nowe modele i nawołujesz do nie zaśmiecania tematów i tzw. bicia piany. W związku z powyższym apeluję do ciebie – nie zaśmiecaj , nie bij piany i nie konfabuluj w tym temacie.
A Szkutnikowi życzę, aby jak najszybciej pokonał trudności i wreszcie wydał model HMT Olympic, bo na taki model z takim kamuflażem i w takim opracowaniu z pewnością czeka spore grono modelarzy. Dziękuję.
|