Fiemat
Na Forum: Relacje w toku - 4 Relacje z galerią - 4 Galerie - 3
- 6
|
Marek1, dzięki :))
Skrzydła i stateczniki przyklejone. Stateczniki niestety nie trzymają się kąta. Wina to jest chyba mojego krzywego przyklejenia poszycia lub czegoś innego, ale stało się i tego nie odwrócę. Skrzydła przy połączeniu z kadłubem mają strasznie widocznie szczeliny. Nie wiem jak to zamaskować; farba raczej mało tu zdziała. Ma ktoś może pomysł na to?
Wszystkie pylony ukończone i przyklejone:
Pozostały rakiety i zapasowe zbiorniki paliwa...
...czyli ostatnie części jakie pozostały nie wliczając wręg do nich.
Jeden rodzaj rakiet jest z innymi kolorami, na poprzednim zdjęciu też to widać.
Ale to w końcu tylko szczegół mało zauważalny, chyba, że się patrzy na model z przodu to widać obie rakiety i... no i o :D
Wracając do działka M61 Vulcan, jednak go sobie odpuszczę, trochę szkoda, ale miejsce na nie jest zbyt małe, a poza tym w tym miejscu powinno być takie wyżłobienie w poszyciu, żeby całe działko się mieściło. Nie będę odrywał części, bo to tylko pogorszy sprawę, a wydłubywać poszycia nie chcę.
Po zakończeniu rakiet i zbiorników paliwa dam jeszcze retusz wykończeniowy. Nie wiem czemu, ale na zdjęciach widać białe miejsca, na żywca ich nie widać...
Na koniec dwie fotki ogółu.
(Ogół głównie poświęcony skrzydłom i pylonom, razem z dziobem, więc proszę się nie czepiać o brak "ogółu" tyłu samolotu ;-))
Pzdr.
--
W budowie: Su-22 ; Dreadnought ; Mayflower ; Su-27B
Ukończone: A10 ; Spitfire ; Heinkel ; Chi-he ; F-16c ; T-34 ; ORP Ślązak
|