scorpions
Na Forum: Relacje z galerią - 2 Galerie - 13
|
Witajcie !
Jako , że moje galerie zamieszczane na forum , nie cieszą się zbytnią popularnością , postanowiłem zadebiutować relacją z budowy. To co chciałbym Wam pokazać w kolejnych odsłonach , to samojezdny żuraw szosowo - terenowy Bumar Łabędy z wyd. Modelik ( nr 9/06 ) , w skali 1:25 , opracowany przez J. Kołodzieja ( Kierownika ). Do budowy tegoż modelu zabierałem się od jakiegoś czasu , ale zawsze uważałem , że będzie dla mnie za trudny , jednakże " Co się odwlecze , to nie uciecze " , więc nadszedł czas , aby podjąć wyzwanie ( mam nadzieję , że podołam ).
Model przedstawia żurawia w malowaniu PSP w Gliwicach.
Na początek - okładka
Gdzieś wyczytałem , że prawidłowo prowadzona relacja musi zawierać fotke podklejonych wręg:
Kolejnym etapem było , oczywiście , wycięcie i poskładanie tych wręg do tak zwanej kupy:
Potem oklejanie poszyciem:
Jak widać nie wszystko się zeszło tak jak powinno , ale większość elementów będzie zakryta , a to co będzie widoczne , postaram się później zamaskować.
Idąc zgodnie z tym co w książce pisze - pochwy ( bez skojarzeń proszę ) podpór :
No i na zakończenie pierwszego relacyjnego postu/a wszystko razem:
I na początek byłoby tyle , mam nadzieję , że jak na razie mój debiut relacyjny na Konradusie wypadł zadowalająco. Dodam jeszcze , że po raz pierwszy prowadzę relacje na trzech różnych forach ( do tej pory było tylko sklejmy.com ) , więc w razie jakichś wpadek proszę mnie poprawić.
pzdr
Marcin
--
Post zmieniony (13-09-11 16:07)
|