ADAM 12
Na Forum: Relacje w toku - 6 Relacje z galerią - 8 Galerie - 1
|
Witam
Minęło kilka dni, ale prace trwają w nie dobijającym tempie. Po kleiłem trochę trochę drobnicy, w międzyczasie w ramach odpoczynku brałem się za grubsze rzeczy, min: "DEJWY";), kilka łodzi i fotodzięcioloną katapultę :D.
Na foto widać Obie największe kotwice, dwie z pięciu łodzi wiosłowych(i ich koślawe wiosła), najmniejszą łódeczkę, to długie pod łańcuchy, którego nie umiem nazwać ;P i "DEJWY" dwa z trzech, jeden na katapulcie, drugi będzie na wózku(którego nie mogę znaleźć w opracowaniu), a trzeci sobie zawiśnie :) na żurawiu oczywiście. Drobnicy nie wstawiam, bo niema co oglądać( zobaczycie aż będzie na pokładzie ;P).
Staram się dokładać coś od siebie, np obniżone klapy w samolotach, koślawe wiosła(dodam chyba jeszcze pasy spinające do pokładu ale to potem), stery i kilka drobnych detali przy katapulcie, roboty niewiele, a efekt znośny.
Jeszcze dodam, że do farby dodałem kapkę czarnego(jednak lepiej ciemniejszy niż za jasny)i zrobiłem próbny wycinek pokładu w nowym kolorze( porównywalny do tego co w Fuso). Klejenia na dziś starczy, teraz idę w GIMPie się po bawić, bo jutro nie będzie czasu...
PZDR
--
Ruto88 ;)
Barwionka RZĄDZI
Forumowym napinaczom, mówimy stanowcze weź się za klejenie :)
|