FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 4 z 7Strony:  <=  <-  2  3  4  5  6  ->  => 
03-05-11 22:48  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
benek 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 13

- 1

Lufy w barbetach ? Podejrzewam że chodzi o lufy wieży :) nic nie zrobiłem po prostu przykleiłem ich 1 część bo w wycinane są podzielone na 2 części

--

03-05-11 23:03  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
marek1 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 8

- 14

Witam, dawno Cię tu nie widziałem,widzę, że używasz drutu miedzianego ,zamień go na mosiężny grubości zaczynają się od 0.20 nie bedzie się tak wyginał ,pozdrawiam marek

--
W budowie | R17 Halny Błyskawica 44 | IJN Hiei

Ostatni obiekt westchnieńWarspite] Modele pozaregulaminoweŻaglowce
Garland

Trałowceproj 254
Ostatnie moje zabawy starym 'RC"Prdro Gual

R/G Kuter Elko 80 I Statek Ewa I Czołg T55A I Statek Ratowniczy R 27 Cyklon I Schnellboot S132 WAK I Ścigacz S2 I ORP Dragon i ORP Dzik I ORP Grom 1940 I kuter Vosper 72 I ORP Garland

12-01-12 12:48  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
benek 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 13

- 1

Witam o dłuższej przerwie :) niewiele do pokazania ale teraz czasu trochę więcej więc pora ruszyć tą relację :)

I na koniec zdjęcia tego co mam obecnie do tej pory w tak zwanej kupie :)

Pozdrawiam Michał

--

12-01-12 19:59  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
marek1 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 8

- 14

Witam,co z tymi lufami ,czemu takie krótkie?,pozdrawiam marek

--

Garland

Trałowceproj 254

R/G Kuter Elko 80 I Statek Ewa I Czołg T55A I Statek Ratowniczy R 27 Cyklon I Schnellboot S132 WAK I Ścigacz S2 I ORP Dragon i ORP Dzik I ORP Grom 1940 I kuter Vosper 72 I ORP Garland

12-01-12 20:24  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
Max 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 1
Galerie - 1

Chciałbym kiedyś skleić Yukikaze , ale przeraża mnie ta druciarnia na japońskich okrętach.
Lufy będą metalowe? Dobra robota , czekamy na więcej.

--
Pozdrawiam-Max - Marek

W budowie - Fuchu Maru skala 1/200
Gotowe -USS Michael Monsoor , JMSDF Hyuga

13-01-12 17:55  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
benek 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 13

- 1

Lufy takie jak przewiduje wycinanka czyli papierowe narazie kleję jedną część luf i dlatego są takie krótkie później po zrobieniu druciarni dokleję drugą część i będą miały normalną długość narazie jest tak żeby ich nie pogiąć podczas roboty :)

--

13-01-12 20:04  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
Jorzik 

Na Forum:
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 14
Galerie - 23

- 2

Witaj benek
Modelik ładnie kleisz. Jednak staraj sie zbyt dużo nie nakładać rdzy na nadbudówki i inne częsci na pokładzie.
Model już posiadał delikatna walotkę i szkoda że zdecydowałeś się na burty jeszcze dołożyć od siebie. Ale toTy decydujesz.
Czekam na kolejne odsłony.

--
Pozdrawiam Jorzik

Na morzu: YAMATO,SHOKAKU, KIJI,, MUTSUKI, NISSHIN,KITAKAMI,TSUGARU,HIBURI ,Akitsu Maru
W powietrzu: G4M2 BETTY
Na lądzie: Typ 2 Ka-Mi,Typ 95 Ha-Go,Typ I Ho Ki,Typ 4 Chi To,Typ 4 Ka Tsu,Typ 94 Te Ke,Typ 97 Chi Ha,Typ 97 Shinhoto Chi Ha,Typ 5 Chi Ri ,Typ 1 Chi He,

27-02-12 17:53  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
benek 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 13

- 1

Dziś pora na zdjęcia masztu niestety fotki przy sztucznym świetle nie mam jak zrobić ich przy dziennym :(

--

Post zmieniony (27-02-12 22:03)

16-06-12 19:48  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
benek 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 13

- 1

No to kolejna porcja fotek tym razem odrutowanych wież. Drutologia na skrajnej prawej wieży na fotkach jest wykonana jako pierwsza a kolejne dwie nową metodą sami ocencie która metoda lepsza :)

--

17-06-12 11:48  Odp: [Relacja] Yukikaze 1:200 (AH)
marek1 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 8

- 14

Witam,jak tu oceniać ,jak wszystko lata po ekranie,Benek na litość zainstaluj linkierhttp://lump.republika.pl/

--

Garland

Trałowceproj 254

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 4 z 7Strony:  <=  <-  2  3  4  5  6  ->  => 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024