Rafał Ż.
Na Forum: Relacje w toku - 2 Relacje z galerią - 16 Galerie - 11
- 17
|
Witam!
Sklejając pozostałe detale i robiąc zdjęcia do ostatniej aktualizacji stwierdziłem, że będzie za dużo zdjęć w ostatnim poście, więc to będzie przedostania odsłona tej relacji ;)
Do rzeczy zatem:
-argumenty tylnego strzelca
Na początku miały powstać w standardzie, ale zniszczyłem jedną lufę, przez co całość musiałem pomalować. Skoro już malowałem, to powycinałem otwory, dodałem spusty i dźwignie przeładowania w razie zacięcia. Całość może się obracać w płaszczyźnie poziomej. W pionie już mi się nie chciało kombinować ;)
-argumenty pilota
Zrobiłem je w standardzie, ale jakoś tak dziwnie wyglądały przy "Szczeniakach", więc zdecydowałem, że też zostaną pomalowane. Widać też nieudolne próby naniesienia okopceń i wtedy przypomniałem sobie, że Wilk przecież nigdy nie strzelał :/ Niektórych śladów nie udało się usunąć-musi tak zostać. Jak tak patrzę na ten dzióbek i rozmiary tego uzbrojenia, to się zastanawiam coby zrobił niemiaszek w mesiu, bo ja to bym spadał na pełnym gazie gdzie pieprz rośnie albo od razu wyskoczył na spadaku ;)))
-owiewka
Wreszcie z jakiegoś elementu jestem w pełni zadowolony ;) Jest to najładniejsza owiewka klejona na taśmę dwustronną, jaka mi w życiu wyszła.
Na dziś to tyle-następnym razem będzie już na pewno galeria końcowa ;) Zostało już tylko 5 części :)
Pozdrawiam!
--
Hangar:
TS-11 ISKRA
Gotowe:
1.Hurricane 2.P11c 3.Albatros 4. Ansaldo 5.PZL-38 WILK 6.F1 Ford B190 7.F-14 Tomcat
|